8

Liviu Stefan

Acest utilizator poartă marca de "Colaborator pe Forumul ROmedic" și are identitate confirmată de medic sau alt tip de terapeut (psiholog, dietetician, kinetoterapeut etc).

Psiholog Stefan Liviu

  • Profesie: psiholog clinician practicant autonom atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, psihoterapeut de
  • Specialitatea: Psihologie
  • Competențe: Psihologie clinică și psihoterapie, Terapie ABA, Psihologia muncii și organizațională, Psihologia transporturilor
  •  
  • Loc de muncă: Cabinet individual de psihologie
  • Localitate: Ploieşti
  • Adresa: Str. Vidinului nr. 16 sau Șos. Vestului nr. 12
  • Telefon programări: 0728937497
Confidențialitate, siguranță, tihnă

Consideri că te afli în mijlocul unui impas existențial ...
Crezi că resursele tale s-au împuținat ...
Simți că relațiile interpersonale sunt încercate ...
Copilul tău are un comportament pe care nu ști să îl interpretezi ...
Partenerul nu te mai înțelege ...
Îți dorești să îți dezvolți abilitățile, să te integrezi eficient ...

Dacă îți dorești să te redescoperi, să te reinventezi, să îți îmbunătățești propria viață, să gestionezi relațiile cu membrii familiei, cu mediul social, aici poți găsi cadrul potrivit.
Sunt psiholog clinician practicant autonom atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, psihoterapeut de familie, psiholog atestat in psihologia muncii si organizational, psihologia transporturilor.
Servicii furnizate către copii, adolescenţi, adulţi, cuplu/familie, vârsta a treia, grupuri


PROGRAM DE EDUCAȚIE PARENTALĂ

Program de educație parentală, abordare bazată pe "Cercul Siguranței" adresat părinților, mame, tați, persoanelor de îngrijire a copilului.
Să înțelegem cum putem influența dezvoltarea relației cu copilul, cum putem identifica și aduce reparații vindecătoare în cazul unor rupturi inevitabile din cadrul legăturii strânse cu propriul copil.
Programul se derulează pe o perioadă de 2 luni, frecvența este de o întâlnire pe săptămână de 2 ore, în grup sau individual.

PSIHOLOGIE CLINICĂ ȘI PSIHOTERAPIE


Elaborarea unui raport psihodiagnostic și formulare a recomandărilor; eliberare aviz psihologic;efectuarea diagnozei psihologice unitare și coerente pe baza sintezei informașiilor culese prin diverse metode de evaluare.
Utilizarea celor mai adecvate tehnici de intervenție în acord cu aria problematică în care se înscrie persoana; practicarea principalelor metode și tehnici de consiliere în raport cu vârsta: copil, adolescent, adult, vârstnic;
Efectuarea de intervenții prin strategii individuale, de grup, de cuplu și familie în câmpul optimizării și dezvoltării personale în domeniul comunitar-profilactic, adaptate copiilor, adolescenților, adulților și vârstnicilor;
Proiectarea unor strategii de psihodiagnoză și a planuri de consiliere individualizate. Educaţie pentru sănătate, promovarea sănătăţii, prevenirea îmbolnăvirilor. Educatie sexuală - psihoigiena sexualității. Optimizare şi dezvoltare personală, autocunoaştere. Asistenţa bolnavilor terminali

PROGRAM DE EDUCAȚIE PARENTALĂ

Program de educație parentală, abordare bazată pe "Cercul Siguranței" adresat părinților, mame, tați, persoanelor de îngrijire a copilului.
Să înțelegem cum putem influența dezvoltarea relației cu copilul, cum putem identifica și aduce reparații vindecătoare în cazul unor rupturi inevitabile din cadrul legăturii strânse cu propriul copil.
Programul se derulează pe o perioadă de 2 luni, frecvența este de o întâlnire pe săptămână de 2 ore, sâmbăta sau duminica, în grup de 6-8 persoane.
Grup nou începând cu 1 septembrie 2018!

LOGOPEDIE

Depistarea, evaluarea complexă şi identificarea tulburărilor de limbaj şi de comunicare la copiii preşcolari cuprinşi sau nu în grădiniţe şi la şcolarii mici. Asigurarea caracterului preventiv al activităţii de terapie logopedică, prin acordarea unei atenţii prioritare copiilor preşcolari cu tulburări de limbaj, în scopul prevenirii instalării dificultăţilor de învăţare a scris-cititului la vârsta şcolară. Orientarea terapiei logopedice spre corectare, recuperare, compensare, adaptare şi integrare şcolară şi social. Corectarea tulburărilor de limbaj şi comunicare în vederea diminuării riscului de eşec şcolar. Recuperarea limbajului după anumite boli ex: accident vascular cerebral, laringectomie.


INTERVENȚIE COMPORTAMENTALĂ - TERAPIE ABA

Programe de recuperare a persoanelor (copii, adolescenţi, adulţi) care ar putea avea un diagnostic de tulburare de spectru autist prin intervenţie comportamentală - terapie ABA (analiza comportamentală aplicată)

PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ

Evaluarea stării de sănătate mentală, în limita competenţei, ca precondiţie pentru angajare şi/sau desfăşurarea unor activităţi care impun prin lege examinare psihologică asociată stării de sănătate (ex. testarea profesorilor, a funcţionarilor publici etc.)
Evaluare psihologică la angajare – eliberare aviz psihologic Evaluare psihologică periodic – eliberare aviz psihologic Evaluare psihologică la schimbarea funcției – eliberare aviz psihologic Evaluarea psihologică la reluarea activității – eliberare aviz psihologic

PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR

Evaluarea psihologică/psihodiagnostică individual și/sau colectivă în domeniul transporturilor, inclusiv a traficului, examinarea psihologică a candidaților pentru școlarizarea în conducerea autovehiculelor, pentru alte categorii decât profesioniștii.

Intervențiile pot fi efectuate atât la punctul de lucru cât și în afara acestuia, în cazuri speciale, la solicitare.

Programarea ședințelelor psihologice se poate face telefonic, dar și email.
Ședințele psihologice pot fi susținute și online: telefon, messenger, Skype.

Educaţie şi training (formare profesională):
Organizare de workshop-uri

Program de lucru: Luni – Vineri: 08:00 – 19:00
Sâmbata: 08:00 – 14:00
Duminica: 09:00 – 12:00