înţepături la inima

08-10-2015
kasandra_88
Nu este medic/terapeut
kasandra_88
Buna ziua!!am 27 de ani, de o luna aproape in fiecare zi am intepaturi la inima şi tin 1 minut, mă doare mai tare cand ma mişc sau când respir mai adanc!!aştept un raspuns, vă multumesc
4 comentarii
0
08-10-2015, ora 14:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Inima se afla localizata in corpul uman pe centru cu varful indreptat spre dreapta.
Daca aveti intepaturi la inima, cu trimitere de la medicul de familie, mergeti la un cardiolog sa faceti niste teste specifice sa vada daca aveti ceva.
Daca intepaturile sunt in stanga, Pot fi niste junghiuri intercostale de ex pe fon nervos. Poate ati trecut printr-o perioada de stres.
0
08-10-2015, ora 15:04
kasandra_88
Nu este medic/terapeut
kasandra_88
Da, intepaturile sunt în partea stanga, poate ca din cauza stresului, vă multumesc mult pt răspuns!!o zi frumoasa
0
12-10-2015, ora 20:23
Nando
Nu este medic/terapeut
Nando
Buna ziua. Am 34 de ani. Simt niste dureri mici, suportabile pe mana stanga pana aproape de degete, care continua si sus in jurul inimii, mai ales cand stau in curent. Iar cateodata simt cateva intepaturi la inima care dureaza cateva secunde. Nu se intampla in fiecare zi, dar cateodata simt chiar de cateva ori in aceeasi zi. Iar altadata simt acele intepaturi cand imi fac griji de ceva. Cand simt aceste dureri sau uneori intepaturi la inima ma simt putin obosit si respir putin mai greu. Cateodata simt decat intepaturi la inima fara acele dureri pe mana stanga. Mentionez ca beau o ceasca de cafea Nes pe zi, si o fac cam dulce. Mi-am facut un EKG la inima acum cativa ani si mi-au zis ca nu am nimic. Dar totusi ma ingrijoreaza mai mult acele intepaturi. Astept un raspuns. Va multumesc !
0
12-10-2015, ora 21:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca mergeti la cardiolog si testele specifice ies bine, poate fi anxietate. Faceti un test de anxietate pe net.
Dupa cum spuneam, inima e pe centrul pieptului cu varful indreptat spre stanga. Daca durerile si intepaturile sunt in stanga atunci NU sunt la inima. Sunt intercostale. Faceti un set complet de analize. Poate aveti nevoie de ceva calciu, magneziu.
Pt durerile la maña. Depinde ce eforturi faceti sau ati facut cu mana. Ar trebui sa va vada un Reumatolog. Nu fortati acea mana daca va doare. Durerile pot deveni cronice. Pina la Reumatolog sunt crema sau unguente pt durere si la plafar si la farmacie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici