zona genitala

11-02-2009
ctc
Nu este medic/terapeut
ctc
buna, am si eu o mica problema..de vreo 3luni...adik o data la o luna si jumatate...am cate un scaun cu sange..care nu ma doare nici nu sangereaza mult..doar kt sa vad k este sange...si mi sa intamplat de vreo 3 ori pana acuma..la interval de 4 luni.si nu ma durut niciodata...si nam avut probleme dupa aceea.
vreau sa va zic...k tot in aceste 4 luni..aveam o alimentatie..mai proasta din cauza liceuului..aveam doar o masa pe zi..seara si ma balotam acolo...si circa juma de litri de apa..consumam.si masa de la prans...lipsea si cea de dimineatza...doar ce mai ciuguleam pe la lic.cate un sandvis...atata!
am fost la farmacie si mi au zis de nijte supozitoate..HEMORZON.da tin sa va spun k atunci knd am scaune..nu ma doare knd fac. ati putea sa ma ajutati? cu un tratament.. cv sa folosesc..
va multumesc..
1 comentarii
0
11-02-2009, ora 22:12
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cel mai bine mergi la un gastroenterolog. Mai ales ca nu apare dupa fortare, e clar ca trebuie sa stii exact de la ce provine. Mai mult, poate exista sange in scaun si sa nu-ti dai seama de asta, fiind in cantitati mai mici. Deci, e de cautat "sursa', altfel poti in timp sa cronicizezi ceva, sa te anemiezi etc. Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.