yaz

22-11-2010
alexia_margot
Nu este medic/terapeut
alexia_margot
Trebuia sa i-au pastila la 20.30 si am adormit si pe la 23 am luat pastila alba in loc de roz.Apoi am luat imediat pastila roz.Prin urmare am luat 2 odata una alba si apoi una roz.Cum trebuie sa procedez in continuare.Specific ca pastila roz era cea pe care trebuia sa o i-au fiind ultima inainte de a incepe cu cele albe.
Si cu cateva zile un urma am facut un tratament cu Amoxacilina pentru ca am avut o infectie dentara si am inceput sa am niste sangerari desi i-au anticonceptionalele Yaz.Este posibil sa am aceste sangerari din cauza ca am luat antibioticele in timp ce folosesc si anticonceptionale.Va multumesc
1 comentarii
0
22-11-2010, ora 17:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sangerarile sant in special de la faptul ca pilulele nu de iau cam la aceeasi ora.sau poate ca iei aceste pilule de putin timp. In continuare, chiar daca ti-au ramas doar trei pilule albe, [ acestea sunt pilule neutre, fara hormoni ], faci tot patru zile pauza pana la urmatoarae folie.Adica trei zile vei lua ultimele pilule si a patra zi stai fara.din a cincea zi incepi noua folie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul