yasmin din 2007 (septembrie)

14-07-2010
naria
Nu este medic/terapeut
naria
Buna tuturor.
Mi s-a prescris yasmin, in urma unui control ginecologic, pt a regla ciclul menstrual, nu imi venea regulat, sangerarile erau abundente, ma tinea 7, 8 zile, aveam dureri foarte mari, la control am fost pentru ca menstruatia imi venise de doua ori intro luna, prima cea normala s-a incadrat in limite, a tinut 6 zile, sangerare ca de obicei, nimic diferit de altele, a doua a fost la 5 zile dupa ce s-a oprit prima, dureri acute in momentul in care sangeram, si ma tinut cu tot cu tratament o luna de zile acea sangerare.la control am reusit sa merg dupa o saptamana jumate de la inceputul celei dea 2 a sangerare.
la control nu a gasit nimic, din punct de vedere medical ginecologic eram ok, posibil motiv, incetarea relatiilor sexuale, ma despartisem de logodnic cu 3 luni in urma, si sau stres.tratament fiole de la zentiva si yasmin pt reglarea ciclului menstrual.
din 2007 iau yasmin, ma simt ok, nu am avut dureri de cap, abdomen, iar ciclul menstrual este regulat.apropo acum am 27 de ani.
intrebari : ar trebui sa fac o pauza, in a mai lua pastilele, daca da pt cat timp, ce ar fi indicat sa iau pe urma?
si in cazul in care din anumite motive am "anulat" menstruatia in ianuarie, incepand urmatorul blister, la terminarea primului, iar luna aceasta la fel, ar trebui sa ma ingrijorez?in tot acest timp nu m-am simtit rau sau sa fie ceva anormal la cm..
va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul