vulvovaginita

31-01-2007
nicoletagheorghe1
Nu este medic/terapeut
nicoletagheorghe1
de cativa ani mi-a aparut o secretie albicioasa care uneori miroase ingrozitor. am facut diferite tratamente care nu dau niciodata un rezultat mai indelungat. la ultima analiza mi s-a spus ca sufar de vulvovaginita. mi s-a prescris nistatin pastilute, miconazol crema si ginosol ovule. sa mai incerc si acest tratament? ce ma sfatuiti? mentionez ca ultimul tratament luat a constat in nizoral pastilute, ginosol ovule si nidoflor crema. doctorita mi-a transmis ca acelasi tratament trebuie sa il faca si partenerul meu de viata. mai mentionez ca i-au anticonceptionale Karina. ajutati-ma va rog fiindca nu stiu ce sa ma mai fac
2 comentarii
0
31-01-2007, ora 00:00
dr.mihaela
Nu este medic/terapeut
dr.mihaela
Eu am o intrebare :diagnosticul a fost pus dupa un examen ginecologic in urma caruia s a recoltat din secretie vaginala si s a efectuat o lama ?pt ca e ft important sa stim de ce bacterii e data vulvovaginita.Daca medicatia a fost prescrisain urma unui asemenea examen eu va recomand sa urmati tratamentul si dumneavoastra si partenerul si in aceasta perioada sa intrerupeti contactele sexuale cu el.In cazul in care nu s a efectuat recoltarea secretiei si o lama va sfatuiesc sa faceti acest lucru (la un medic ginecolog)si in functie de rezultat medicul o sa va prescrie un tratament.
.
0
05-02-2007, ora 00:00
nicoletagheorghe1
Nu este medic/terapeut
nicoletagheorghe1
da, diagnosticul a fost pus dupa un examen ginecologic facut recent. este al II-lea examen ginecologic cu acelasi raspuns. dar din pacate doamna doctor cred ca a uitat sa-mi treca si cate pastile de nistatin sa i-au pe zi. la farmacie mi s-a scris pe cutie ca trebuie sa i-au 1 la 6 ore. citind prospectul am realizat ca doza de nistatin pentru un adult pe zi este de 6000 de unitati, iar eu ajung doar la 2000 de unitati pe zi. doamna doctor a intrat in concediu iar pentru alt sfat trebuie sa platesc inca o data consultatia. unde sa ma adresez la cate pastile sa i-au pe zi. tratamentul de data trecuta a constat in nizoral (pastile)-2/zi la pranz; gynosol-ovule (1/zi-seara) si nidoflor. tratamentul de acum consta in nistatin (timp de 14 zile); miconazol-crema si miconazol-ovule. toate timp de 14 zile. cum fac cu pastilele, sau mi-ati putea recomanda un alt tratament, deoarece ultimul si-a facut efectul doar 2 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •