vrem un bebe!

10-02-2012
Oana Larion
Nu este medic/terapeut
Oana Larion
am 23 de ani si sunt cu sotul meu de 6 ani, nu am ramas niciodata insarcinata, desi ne dorim acest lucru! de la inceput de cand mi-a venit menstruatie pt prima oara am avut dereglari hormonale. in 2008 am fost internata pentru dureri in zona rinighiului drept, am fost la ginecolog si mi-a spus ca am micropoli chisti la ovare, mi-a dat tratament cu Yasmin 3 luni de zile. crezand ca odata cu acest tratament mi s-a reglat si ciclul menstrual nu am mai continuat si a 4-a luna, dar menstruatia mi-a intarziat cu 3 saptamani.am mers din nou la doctor si mi-a spus ca aveam un chis ovarian langa ovarul drept si ca trebuie operat imediat!m-am internat imediat si am fost operata la cateva zile. dupa aceasta operatie nu am mai avut ciclu menstrual timp de un an de zile, am mers la doctor si mi-a dat din nou tratament cu anticonceptionale Yasmin, din moment ce incetam cu ele nu mai aveam ciclu. acum am fost la un alt doctor care mi-a spus ca am ovare polichistice mostenite si mi-a dat tratament cu duphaston 10 zile, 5 zile de pauza si apoi clomifen 5 zile.credeti ca as putea ramane insarcinata?
2 comentarii
0
10-02-2012, ora 16:22
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Înainte de a trece la tratamente agresive, precum cure hormonale şi operaţii, care, după cum aţi putut observa, nu duc la rezolvarea reală a problemelor, ar fi fost bine să urmaţi un tratament homeopatic, singur sau, şi mai bine, în asociere cu acupunctura. Încercaţi măcar acum, căci este mai bine mai târziu decât niciodată.
0
10-02-2012, ora 21:41
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Puteti merge la un medic ginecolog supraspecializat in tratamentul infertilitatii. E nevoie sa faceti o serie de analize hormonale si in functie de asta monitorizare ovulatie, teste de permeabilitate tubara etc. In afara de clomifen in cadrul stimularii ovariene uneori se asociaza metformin sau alte medicamente in functie de valorile acelor analize..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul