Candida reaparuta

31-12-2009
cameron
Nu este medic/terapeut
cameron
am luat tratament pt.candida aum vreo 6 luni, imi trecuse, dar cred ca a reaparut deoarece aveam niste secretii urat mirositoare, m-am dus la dr.si mi-a dat ovule klion si tinizol pt mine si partener si mi-a mai spus sa nu ma mai spal interior pt ca nue bine, ori eu numai asa m-am spalat intodeauna.am inceput sa iau tratamentul si m-a venit ciclu, am intrerupt ovulele, dupa calculele mele treb sa imi treaca si ciclu de vreo zile dar eu am niste scurgeri maronii gelatinoase.si m-am speriat!nu miros urat dar nu stiu ce am.mentinoez ca nu ma pot dce la medic deoarece sunt plecata din tara.va rog ajutati-ma cu un raspuns!toate cele bune si muulta sanatate!
7 comentarii
0
01-01-2010, ora 12:44
Dana78
Nu este medic/terapeut
Dana78
Trebuie sa te duci la doctor neaparat, daca nu poti acolo, vino acasa.Ai infectie si trebuie sa te tratezi urgent, altfel va fi mai rau., , ai incredere in mine pt. ca si eu m-am confruntat cu asa ceva.Cauta un cabinet care face terapie cu laser pt.ca antibioticele nu prea dau rezultate si sunt f.f. periculoase.Astept vesti pe forum de la tine.Sanatate si un an plin de impliniri.Dana
0
01-01-2010, ora 17:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Acolo unde esti nu ai medic de familie ?In ce tara stai ?
0
03-01-2010, ora 01:45
cameron
Nu este medic/terapeut
cameron
locuiesc in anglia, inca nu am medic de familie, dar o sa-mi fac cat mai curand.lamuriti-ma si pe mine cum trebuie sa ne spalam sa fie si igienic si sanatos.numai exterior sau si interior?eu m-am spalat interior de cand mi-am inceput viata sexuala adica de vreo 6 ani si pana anul trecut nu am avut nimic.nici nu stiam ce este aia candida.
0
03-01-2010, ora 16:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu te spala tot timpul in interior, nu e necesar, de la asta se poate face mereu candida deoarece perturbi echilibrul florei vaginale normale, e deajuns doar la exterior. acum ca s-a terminat menstruatia mai ai acea scurgere ? Daca ai intrerupt tratamentul pentru ca ti-a venit menstra inseamna ca nu ai facut terapie completa si nu e bine.
0
03-01-2010, ora 22:01
cameron
Nu este medic/terapeut
cameron
si ce sa fac?sa incep din nou cu ovulele?practic ovulele le-am intrerupt, pastilele le terminasem.ast.ras.de la d-na doctor.amintesc ca tratamentul meu a constat in 4 pastile de tinizol si 10 ovule klion.multumesc mult!
0
03-01-2010, ora 22:03
cameron
Nu este medic/terapeut
cameron
scurgerea din fericire s-a oprit!
0
06-01-2010, ora 21:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Inseamna ca ai folosit mai mult de jumatate din ovule. lasa asa deocamdata, nu mai relua terapia. In caz ca vei mai avea probleme reiei tratamentul. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •