vreau un sfat, asuspect de hernie va rog sa ma ajutati

23-12-2008
Alin_tigerus
Nu este medic/terapeut
Alin_tigerus
Buna ziua.Deci am scris suspect de hernie pentru ca m-am gandit eu ca este hernie fiindca asa stiu ca te doare in partea aceea dar sa va spun problema mea:Deci, ma doare piciorul drept, in partea inghinala, cand ridic piciorul simt o durere intr-un fel o durere musculara in partea inghinala dar nu cred ca am febra musculara pentru ca problema este de 2 saptamani si febra musculara trece de atunci.Cand stau intins in pat si ma ridic fara sa misc picioarele ma doare in partea aceea, deasupra...dar si in partea inghinala.Va rog sa ma ajutati si sa-mi raspundeti la cateva intrebari:Poate fi hernie daca nu mi s-a umflat nimic, nu am nici o umflatura nici la nivelul testiculelor nici la nivelul zonei inghinale, doar este prezenta acea durere.Eu nu am mai intalnit pe cineva care sa aiba hernie si sa nu aiba cunoscuta umflatura.
2.Care sunt simptomele herniei?Eu nu am greata, discomfort, durerea este doar cand ridic piciorul, cand misc piciorul, si uimitor cand alerg nu ma doare, dar totusi banuiesc hernia.Repet de 2 saptamani am acea durere si nu se schimba deloc.
Si inca ceva dar nu cred ca are legatura, osul de la sale din partea dreapta, osul de deasupra zonei inghinale ma doare la atingere si pe langa el desi nu imi amintesc sa ma fi lovit.

Ce poate fi?M-am gandit ca e hernie dar totusi nu mi s-a umflat nimic, nu am simptomele apendicitei deoarece nu ma simt rau la burta si nu mi-e greata etc.

Este exclusa hernia?


MULTUMESC MULT, SARBATORI FERICITE!
2 comentarii
0
23-12-2008, ora 16:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mai Alin, de 10 zile tot te plangi, ba-i hernie, ba nu-i hernie, de ce in tot acest timp nu ai fost sa te vada medicul de familie si, eventual sa iei o trimitere pana la chirurgie? Am impresia ca tie-ti cam place sa te joci pe forumuri medicale.Despre hernie sunt multe de spus, daca tastai pe google cuvantul "hernie" de cand tot ne scrii noua, deja stiai pe de rost tot despre ea. Stai cuminte de sarbatori ca daca era ceva grav, deja erai operat acum, si dupa sarbatori fa o vizita la medic ca sa te lamuresti ce ai.Sarbatori fericite!
0
23-12-2008, ora 21:14
Alin_tigerus
Nu este medic/terapeut
Alin_tigerus
Pai mi-e cam frica, am vazut si pe internet si am vazut ca e destul de blanda hernia adica poate fi mica si uneori nici nu te supara asa de tare.Atat vreiam sa stiu, cele 2 intrebari...multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul