vreau un copil

31-05-2009
magda 86
Nu este medic/terapeut
magda 86
am 23 de ani. in luna martie am fost la doctor pt ca doresc sa raman insarcinata am aproape 1 an si jumatate de cand incerc acest lucru. medicul ginecolog in baza unei ecografi si consultatii ma diagnosticat cu ovare micropolichistice , ecografia genitala arata in felul urmator : uter retrovers 61/34/39 mm aspect normal ; ovar dr 38 mm, ovar srg 37 mm amandoi micropolichistici. fara lichid in douglas. mi s-a prescris anticonceptionale yasmin timp de 3 luni sunt deja in a treia luna de cand le iau. dupa aceea trebuie sa merg din nou la control.vreau sa stiu daca este asemanare intre ovare micropolichistice si ovare polichistice si sindromul acestora , pt ca ce se scrie despre ovare polichistice ma ingrozeste. mie imi vine cm regulat intarzia 1-3 zile iar acum cu pastilele imi vine fix la 28 de zile, nu am pilozitati.
credeti ca ma voi face bine si voi putea avea un copil ? atat eu cat si sotul meu ne dorim enorm de mult un bebe
va multumesc mult.
1 comentarii
0
08-09-2009, ora 21:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Va recomand un tratament natural cu ovule Propolicium (pt ovare micropolichitice, pt ca anticonceptionalele va pot infertiliza) + bai de sezut, astfel:

PROPOLICIUM
- ovule -

Remediu naturist pe bază de propolis,
alte produse apicole şi pulberi de plante medicinale
pentru tratarea afecţiunilor ginecologice, urologice şi renale

ZILNIC SEARA:

* O baie de sezut cu plante medicinale. (ceaiul pentru baie poate fi folosit de 2-3 ori)
* Durata baii: 10-15 minute; apa sa fie potrivita, nu fierbinte

PREPARAREA BĂII:

* câte 2 linguri de plante (în amestec) pentru fiecare litru de apă clocotită
* se infuzează 10-15 minute;
* se strecoară în ligheanul pentru baia de şezut.

PLANTE PENTRU BĂI DE ŞEZUT:

* rostopasca, flori de fân, coada calului, busuioc, salvie, urzică moartă, muguri de pin, tătăneasă, pelin, ienupăr, coajă de stejar, soc, anghelică, ţintaură, mentă (nu neaparat toate, cel puţin cinci din acestea).

DUPĂ BAIE:


* nu vă ştergeţi, ci vă înveliţi cu un cearceaf sau un halat pentru a vă încălzi;
* in fiecare seara un ovul, trecut bine prin alifie(unguent de galbenele sau unguent cu propolis sau tataneasa) se va introduce în vagin;
* după introducerea ovulului se pune un tampon pentru protejarea lanjeriei intime
* Ovulele şi alifia se pastrează în frigider; cel ce va fi utilizat şi alifia se ţine 10-15 min. la temperatura camerei. Dimineaţa - igienă locală externa cu dusul si cu sapun de copii cu galbenele sau cu PH neutru. Se va pune din nou tampon pentru protejarea lenjeriei intime.

IMPORTANT:

* Tratamentul este interzis persoanelor alergice la propolis şi/sau alte produse apicole. O serie de tratament este pentru 21 de zile şi se urmează între cicluri. Tratamentul este blând, neinvaziv, fără efecte secundare, fără reacţii adverse. Veţi repeta tratamentul până la vindecarea deplină, cu pauză doar la ciclu(3-5 zile cand ciclul este mai abundent), sau in cazul menopauzei pauză de 3-5 zile intre seriile de tratament. Este important ca tratamentul să aibă continuitate pentru a va vindeca.

ATENTIE!
În timpul tratamentului: interzis consumul de alcool, murături, condimente - piper, ardei iute.

-

+ in fiecare seara sa cititi Acatistul Sfintilor Arhanghei Mihail si Gavriil si cu siguranta Bunul Dumnezeu va ingadui sa aveti un copil minunat! Multa sanatate si numai bine;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul