vreau un copil...ingrijorare.

15-10-2008
Cuvintel
Nu este medic/terapeut
Cuvintel
Buna seara,
anul acesta am facut un avort in luna aprilie, la controlul de dupa, medicul m-a asigurat ca totul e ok...am inceput sa iau anticonceptionale...
acum in octombrie as vrea un bebe, sunt la menstruatie, am simtit o greutate abdominala si usoare dureri ale ovarului stang...anexita...o tratez cu antibiotic.
dupa menstruatie nu mai iau anticonceptionale, termin si antibioticul, la sf lui oct sunt la ovulatie, daca voi ramane insarcinata embrionul va fi afectat de anexita tratata sau de antibioticul luat ptr tratare? sau voi fi bine sanatoasa si voi putea concepe un bebe sanatos? mama si-l doreste foarte mult si de aceea se ingrijoreaza si pune intrebari ca sa fie totul bine.
va multumesc din suflet...
1 comentarii
0
16-10-2008, ora 00:00
Cuvintel
Nu este medic/terapeut
Cuvintel
va multumesc foarte mult insa nu am messenger yahoo, de aceea daca mi-ati putea raspunde si aici ar fi foarte bine si m-as mai linisti.
va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul