vreau un bebe

04-04-2011
lixandru_daniela
Nu este medic/terapeut
lixandru_daniela
buna ziua tuturor!
Imi doresc foarte mult un bebe de multa vreme si am tot zic ca se intampla minunea dar n-a fost asa drept pentru care am hotarat sa merg la Bucuresti.CM a venit pe data de5 iar pe data de6 am inceput cu Ovamit timp de 10 zile, in ziua a 14 a Cm am fost la control si mi-a spus ca am un folicul 21 mm mi-a recomandat sex seara iar in ziua urmatoare PREGNYL, spuneti-mi daca ar fi sa fiu insarcinata cam cand sa-mi fac un test de sarcina?
7 comentarii
0
05-04-2011, ora 00:42
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
eu zic intai sa te calmezi sa astepti perioada in care trebuie sa-ti vina ciclul si faci in acea perioada

daca ai toate analizele la zi si spermograma partenerului este buna nu ai de ce sa te stresezi cu testele
0
08-04-2011, ora 08:55
lixandru_daniela
Nu este medic/terapeut
lixandru_daniela
salutare!deci mi-a venit..nu sunt insarcinata pe data de 18 sunt din nou programata la Bucuresti.din a 2 a zi de ciclu am luat din nou ova -mit iar in ziua a 14 a CM adica pe 18 merg la capitala, nu vreau sa dezamagesc pe nimeni este inceputul eu sper sa nu dureze prea mult ca deja am 35 ani.este foarte interesant ca totusi mi-a venit exact cand trebuia pentru ca nu venea decat cu dufhaston.oare ce s-o fi intamplat cu acel folicul de 21 mm?oare ce nu functioneaza?
Bafta tuturor !
0
18-04-2011, ora 22:12
lixandru_daniela
Nu este medic/terapeut
lixandru_daniela
buna tuturor
va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre foliculi primordiali ce iseamna asta e de bine ?luna trecuta am avut in ziua a 14 un folicul de 21 mm pe ovarul stang, endometru 8.5...n-a fost sa fie mi-a venit iar acum adica luna asta in ziua a 14 dimensiunile ovarului stang mie mi se par foarte mari 45.2/28.8, mpc, endometru de 9.5 iar pe ovarul drept 35/22.7 un folicul primordial mai exact ce inseamna asta daca stiti, am sanse sa creasca este intr-o faza mai de inceput?dr nu mi-a mai dat pregnyl ca data trecuta in schimb m-a chemat la monitorizare in ziua a-21-a a Cm ce ziceti am sanse?
va multumesc
0
28-12-2011, ora 23:40
serban ana
Nu este medic/terapeut
serban ana
buna lixandru_daniela, - si eu am o problema, imi doresc sa raman insarcinat si nu am ramas drept urmare am fost la dr. si mi.a prescris urmatorul tratament : din ziua 5 - 9 ova-mit 2tb/zi ; pregnyl (in urma unei ecografii de monitorizare in functie de dimens foliculilor, dr. mi.a zis ca ar trebui sa aibe o dimens de 21, 22mm) din ziua 15 - 25 duphaston 2tb/zi indiferent dk ramai sau nu insarcinata, vreau sa zic ca acum sunt cu sufletul la gura sa vad dk da sau nu rezultat tratamentul.
lixandru_daniela - ce ai mai facut de cad ai scris pe forum ai obtinut vre.un rezultat ?
0
29-12-2011, ora 15:56
lixandru_daniela
Nu este medic/terapeut
lixandru_daniela
Buna, nu am rezolvat nimic din pacate in noiembrie am facut inseminare si nimic iar apoi mi s-a spus ca trebuie sa ma opereze pt ca am ovare micropolichistice(laparoscopie)si asta dupa ce imi vine ciclu dar de pe 10 noiembrie
0
29-12-2011, ora 22:22
serban ana
Nu este medic/terapeut
serban ana
Buna Daniela, la ce dr. mergi ? e din bucuresti ? nu stia sa'ti zica ca ai ovare micropolichistice inainte, ca sa nu mai faci inseminare DEGEABA, ( am mai citit pe forum despre asa cazuri si ziceau fetele ca au facut operatie laparoscopie si ca a dat rezultat )
0
30-12-2011, ora 20:46
lixandru_daniela
Nu este medic/terapeut
lixandru_daniela
Salut,
Merg la Panaite Sarbu(Giulesti) la Dr Marinescu si la fiecare control aud cand ii dicteaza asistentei ca am
ovare mpc si da a mai mai zis odata ca trebuie operate insa probabil ca a sperat si el la fel ca si mine sa se intample ceva..nu stiu ce sa zic..in sfarsit au venit si musafirii adica la 50 zile.nasol, acum trebuie sa ma programez pt.operatie si poate ne auzim cu vesti bune.
Sanatate va doresc si copii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  •