vreau un bebe...

04-06-2009
celena 26
Nu este medic/terapeut
celena 26
am menstruatie neregulata...foarte mai intarzieri...iar cand aveam 20 ani am fost nevoita sa fac un avort(aveam 4 luni de sarcina) credeti ca mai pot face un copil sau acea intrerupere ma afecteaza si acesta e motivul entru care nu raman insarcinata?
1 comentarii
0
06-06-2009, ora 10:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Problema nu este avortul, nu-ti mai fa ganduri negre, ovarele sunt de vina.O ecografie pelvina ai facut? Acum, cu pilulele care le iei, Duphaston, ciclul isi va reveni, dar urmeaza cu strictete terapia, asa cum ti s-a spus, mergi la control regulat, fereste-te de raceala, umezeala, apa rece, curent, pastreaza o stricta igiena genitala, trateaza imediat orice infectie genitala sau urinara, mananca complet, echilibrat, sanatos, evita efortul fizic prelungit, stress-ul etc. lista e lunga, tu sa faci, pe cat posibil, sa te simti cat mai mult timp bine in pielea ta.Si, cu ajutorul lui Dumnezeu, vei avea si un copil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul