vreau si eu un raspuns specializat daca e timp si spatiu

05-12-2008
iftodeflorin
Nu este medic/terapeut
iftodeflorin
buna ziua ! echipei

Ma numesc Florin Iftode si am o fetita de 4 ani si 2 luni pe nume Bianca Teodora suntem din Galati si de 1 an si jumatate ne luptam sa depistam un diagnostic corect al unei stari de tuse care ajunge cite odata pina la voma.
Am tratat aceasta tuse initial cu medicatie ptr. raceli banale gen rosu in git (la indicatia medicului de familie)dar problema a persistat si am vazut ca nu e de competenta dumneaei boala si am mers la specialista aici in Galati gindeam noi. Am facut initial un tratament ptr. bolnavi raciti cu antibiotice de nu le mai stiu nr. si numele fara rezultat.De la pediatru specialist am fost trimisi la un specialist in alergologie care ia facut testele acelea pe minuta si a ajuns la cocluzia ca e suspecata de astm bronsic alergic fiind zicea dumnealui alergica la praf, polen, mucegai deci cred ca la toate intr-un cuv.Am urmat tratamentul prescris de medicul alergolog care initial a mai ameliorat stare dar a aparut imediat iar. Ceea ce citit sa petrecut in decursul acestui an si jumatate de cind ne luptam cu problema.Cind am vazut ca nu se poate sta am zis ca poate tusea apare de la existenta polipilor sau mai bine zis a unei vegetatii pe care a depistat-o un medic ORL ist la cabinetul dumnealui particular si care a spus ca nu necesita operatie ci sa incercam sa dizolvam aceasta vegetatie cu niste medicamente printre care si ceva cu apa de mare, fara rezultat si in final am mers cu trimitere de la medicul de familie la insistentele noastre la Bucuresti la sp.Grigore Alexandrescu solicitind un ex de specialitate.Am fost internati si in urma unor verificari am operat-o de polipi sau vegetatie ca nu erau polipi aveau o denumire nu-mi amintesc.Asta am facut in mai 2008 anu acesta.Pe scrisoarea medicala pe care am adus-o de acolo scrie ca e suspecta de astm bronsic alergic. Am urmat tratament cu Singulair aproape 6 luni.Acum ia fost prescris un trat., cu pufuri de ventolin, flixotaide, am cumparat acum un dispozitiv Baby haler si mai nou am cumparat si un aparat de aerosoli Omron.acum 2 seri a facut febra 40 grade, i-am pus comprese, impachet, supozit, panadol si nurofen intercalate la 4 ore si iam dat si Augumentin.a fost bine a doua zi cind am continuat tratamentu dar azi noapte iar a facut febra 38.5 si asta in timpul tratamentului. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa facem, ce analize trebuie sa facem si unde sa le solicitam. Am facut radiografie pulmonara, exudat, de ascultat cu stetoscopul nu mai stiu nr., ca medicamente a luat din ce i-mi amintesc doar:
- cexil
- erdomed
- flonidan
- cefaclor
- eurespal
- klacid
- aerius
- rinocort
- betabioptal
- baraka
. suntem la capatul speantei si nu mai stiu ce sa facem si unde sa ne adresam.de bani nu dispunem prea tare sa mergem la clinici private si nu stim unde si ce sa facem sa rezolvam problema asta
Va implor sa ne ajutati.. Astept raspuns. multumesc
3 comentarii
0
06-12-2008, ora 19:55
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu stiu de ce fetita ta are imunitatea atat de scazuta! Este normal dezvoltata statural si ponderal? Oboseste usor?Nu ii sangereaza gingiile?Are facute toate analizele sanguine inclusiv HIV? Lasa la o parte antibioticele si celelalte medicamente si incearca numai terapii naturiste sau contacteaza un specialist homeopat.
0
06-12-2008, ora 20:42
iftodeflorin
Nu este medic/terapeut
iftodeflorin
da e normal dezvoltata e inalta vioaie spune poezii e un copil normal nu are probleme la gingii se spala singura pe dinti nu am probleme decit cu ce am povestit si nu mai stiu unde sa apuc
poate ma ajuta cineva cu un sfat mai in detaliu
oricum multumesc de raspuns asta fiind o dovada ptr. mine ca cineva are timp si acorda atentie acestor mesaje
0
08-12-2008, ora 06:06
iftodeflorin
Nu este medic/terapeut
iftodeflorin
v-as ruga daca se poate sa-mi spuneti ce analize ar trebui sa solicit medicilor sa faca sa putem depista de la ce apare aceea tuse si de ce anume trebuie sa ne ferim sa putem.Eu tind sa cred ca atunci cind spui ca faci un test alergologic nu te rezumi doar la citeva piscaturi pe mina si pui citva alergeni ca sa vezi daca reactioneaza organismul.Eu mi-am imaginat si inca i-mi imaginez ca trebuie sa fie mai complex acest test si am citi ca in in unele cazuri se iau probe din expectoratie se analizeza nivelul de zgomot in timpul somnului...etc.Unde am putea face un set complex de analize sa stim ce e cu baby a nostru plssss.mersiNoi vrem sa stinm daca diagnosticul de astm bronsic alergic este dat corect fiindca parerile sunt impartite si unii spun ca pina la 6-7 ani nu se poate da o concluzie.Dvstra cei care sunteti specialisti in domeniu sigur ma puteti lamuri.Va multumesc ptr. rabdarea cu care cititi subiectul meu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.