vreau sa stiu

22-01-2010
catalinapopa
Nu este medic/terapeut
catalinapopa
Buna ziua, am 29 ani si de la varsta de 17 ani am probleme cu rinichii. tot timpul se formeaza calcuri renali, pe care ulterior prin tratament ii elimin. rugamintea mea este daca poate cineva sa-mi spuna unde pot face analizele unor pietre eliminate, pentru a sti care este cauza formarii lor. va multumesc
2 comentarii
0
22-01-2010, ora 22:25
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Analize de precizie privind natura pietrelor puteti face la ICECHIM în Bucureşti. Doar că asta nu vă va ajuta prea mult pentru a şti cauza formării lor. Pietrele pe care doriţi să le analizaţi sunt efecte, nu sunt cauze.

Mai general spus, metoda analizei studiază realităţi transversale şi nu realităţi longitudinale.
0
09-10-2012, ora 13:12
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
eu cred ca daca ar face analiza lor ar deduce surplusul pe care-l are organsmul si-l depoziteaza, calciu, colesterol etc, in cazul calciului mai usor cu lactatele si colesterol mai usor cu grasimile, sigur exista organe care nu functioneaza corect desi alimentatia este corecta, de exemplu o piatra aduce alta piatra si tot aa atunci bila nu se mai varsa corect, este putina si de calitate proasta si nu dizolva grasimile, sarurile nu ajung la oase etc, eu zic, ca se pot trage concluzii sigur decizia o ia tot un medic, care ii va explica, de ce asa si nu asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.