vreau sa schimb antibioticul

12-11-2008
oana1970
Nu este medic/terapeut
oana1970
Am un baietel de 7 ani care este foarte rosu un gat.Am fost la medic si ne-a dat calpol, nurofen, aerius si antibiotic cexyl 500 mg /12 ore.Dupa a treia doza de antibiotic i-au aparut pe maini si picioare niste umflaturi(ca atunci cand te zgarii si se umfla inrosindu-se).Cum i-am dat Aeriusul au dat inapoi si am aplicat local si niste mixtura mentolata.Dupa a 4-a doza i-au iesit bubite la colturile gurii, pe corp nemaifiind nimic.As vrea sa intrerup tratamentul cu acest antibiotic si pana ajung la medic sa-i dau Augmentin Bis solutie, deoarece a mai luat.Nu mananca mai nimic si gatul il doare mai tare ca acum 2 zile.
3 comentarii
0
12-11-2008, ora 16:15
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Copilul face o intoleranta la acest antibiotic care contine ca substanta activa cefadroxilum, cefalosporina de generati I.Poti schimba pe Augmentin, mai ales ca stii din experientele anterioare ca este bine tolerat.Sa stii de acum inainte ca la aceast antibiotic copilul e alergic si sa nu-l mai accepti.
0
12-11-2008, ora 16:19
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Din cate observ copilul are o rezistenta destul de redusa.incearca in fiecare toamna si inceput de primavara sa ii aduci aportul de vitamine, minerale si aminoacizi necesari.in felul acesta il protejezi de aceste evenimente neplacute.
0
13-11-2008, ora 03:05
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Daca schimbati antibioticul, automat, perioada de tratament se prelungeste si atunci administrati-i in paralel preparate cu lactobacili sau iaurt sistematic pentru apreveni candidoza la nivelulmucoaselor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul