vreau sa raman insarcinata...!

27-04-2013
mihaela05
Nu este medic/terapeut
mihaela05
buna!sunt noua pe acest forum si as vrea sa va rog mult sami dati ce sfaturi stiti la o problema!am 21 de ani si de 2 ani am facut un avort dupa care medicul mia dat diane35 leam lasat din octombrie 2012 si din decembrie nu mam mai protejat si am vrea un bebe oare sa ma fi afectat acel avort saau medicamentele va rog foarte frumos datimi niste sfaturi, poate sunt si stresata cand vad ca de 5 luni nu raman si nu stiu ce sa fac vreau sa merg la medic dar mie frica sa numi spuna ca nu pot sa mai raman insarcinata desi ne dorim foarte mult sotul nu stie de acel avort si nu stiu cum sa fac sa nu afle, pt ca el isi doreste foarte mult un bebe la fel si eu!va rog din suflet ajutatima si spunetimi cum sa fac sa fie bn recomandatim un medic din bistrita!si mai am o problema care era sa uit sa o precizez, de vreo 3 luni in coace dupa menstruatie la vreo 2 saptamani sangerez la contactul sexual doar atunci odata!deasta mar interesa sami fac un set de analize la un doctor bun!va multumesc mult daca ma puteti ajuta cu sfaturi!
3 comentarii
0
28-04-2013, ora 00:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati trimitere de la medicul de familie catre medicul ginecolog din Bistrita pe care vi-l recomanda chiar el si rezolvati intai problema sangerarilor la contactul sexual. Asta inainte de a ramane insarcinata.
In timpul sarcinii nu prea aveti voie sa faceti tratamente.
Sa nu va para rau ca nu ati ramas inca. Ati lasat corpul sa se detoxifice minim 6 luni de acele anticonceptionale pe care le-ati inghitit deja.
0
28-04-2013, ora 19:46
mihaela05
Nu este medic/terapeut
mihaela05
va multumesc din suflet pentru acest sfat si am sa va ascult acest sfat!
0
04-05-2013, ora 20:03
mihaela05
Nu este medic/terapeut
mihaela05
numi mai da nimeni nici un sfat la problema mea va rog mult?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •