cat timp traiesc spermatozoizii si in ce mediu?

17-12-2008
marisanda
Nu este medic/terapeut
marisanda
Buna! am un prieten de aproape un an. eu sunt virgina iar el a mai avut o prietena inaintea mea. cu doua zile in urma dupa ce a folosit toaleta (a urinat )si apoi, s-a spalat pe maini si s-a sters la un un interval de 1-2 ore m-a mangaiat cu degetul pe clitoris neajungand in zona vaginului si nu a introdus degetele in vagin. E posibil sa-i fi ramas ceva pe mana( spermatozoizi) dupa ce a folosit toaleta si s-a spalat pe maini?cat timp traiesc spermatozoizii si in ce mediu? Eu eram a doua zi dupa terminarea menstruatiei care este neregulata. Luna aceasta mi-a venit pe 11 iar luna trecuta pe 16. Eu nu l-am mangaiat si numai el a facut-o, el fiind imbracat. Va multumesc!
6 comentarii
0
17-12-2008, ora 09:07
marisanda
Nu este medic/terapeut
marisanda
Am uitat sa intreb. se poate ramane insarcinata daca pe mana i-a ramas sperma in conditiile in care nu a a atins vaginul si s-a spalat pe maini dupa folosirea toaletei?
0
17-12-2008, ora 11:52
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
doamne fereste!!!!!!! cum sa-i ramana sperma (banuiesc ca vrei sa spui) dupa ce a fost la toaleta si a urinat?? pai ori urineaza, ori se masturbeaza????? si in primul rand daca avea sperma pe mana (degete) si apoi s-a spalat, nu ai cum sa "ramai". fetelor!!!!!!!!! mai pune-ti mana si cititi o carte, informati-va de tot ce tine de viata sexuala, organe genitale, sarcina si BTS!!! cati ani de nu stii nimic???????
0
23-12-2008, ora 17:45
marisanda
Nu este medic/terapeut
marisanda
revin cu inca o intrebare. daca eram amandoi imbracati(chiloti si pantaloni), eu fiind in a 12 zi a cm si pe pantalonii lui a aparut o mica pata de lichid preejaculator cred pot rajmane insarcinata? chiar daca intrebarea pare prosteasca asa s-a intamplat.
0
27-12-2008, ora 17:25
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
nu draga nu ai cum sa ramai gravida.documenteaza-te si tu!!!!!
0
06-01-2009, ora 16:28
marisanda
Nu este medic/terapeut
marisanda
multumesc pentru raspunsuri talida 89. vreau sa spun ca ne sarutam si cand m-am desprins din imbratisare in pat fiind am observat acea pata pe pantalonii lui. din ce am citit de pe acest site si de pe net spermatozoizii nu trec prin atatea perechi de haine. am facut aceasta specificare pt. talida 89 pentru ca e cam vaga precizarea din 23 dec.
0
22-01-2009, ora 16:40
marisanda
Nu este medic/terapeut
marisanda
as mai avea o intrebare tot in aceasta sectiune. intr-o noapte dormind langa prietenul meu am simtit ca este transpirat. l-am trezit ca sa il ajut sa se schimbe si am simtit ca era ud pe pantalonii de pijama in zona genitala avand doua picaturi de lichid preejaculator. dupa cateva minute nu as putea spune cate am folosit toaleta si imi amintesc ca m-am spalat cu apa si sapun inainte de a utiliza toaleta. vreau sa mai spun ca dormeam, eram amandoi imbracati in pijamale, inclusiv chiloti, nu a existat penetrare, ejaculare nici macar angaiere prin haine. intrebarea mea este asa. in cazul in care nu m-am splat pe maini si am folosit hartia igienica pot ramane insarcinata avand in vedere ca eram in a 11 zi a c.m si eram umeda in zona vulvo-vaginala. mentionez ca, contactul cu degetele pe pantalonii de pijama a fost foarte scurt, o atingere de cateva secunde. imi raspunde si mie cineva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: