voi reusi sa am din nou un copil ?

16-12-2008
ValentinaS
Nu este medic/terapeut
ValentinaS
Buna ziua,
am si eu o intrebare pentru dumneavoastra,
pe data de 20.10.2008 am pierdut o sarcina de 6 luni si 2 saptamini cu toate ca mi-am facut toate analizele necesare care erau ok si nenumarate ecografe. Cu cca. 1 saptamina inainte de aceasta data am fost internata de urgenta deoarece la un control obisnuit medicul ginecolog a observat ca sunt dilatata (n-am avut nici cel mai semn sa-mi dau seama de acest fapt, nici o durere, nimic, nimic). Am fost tinuta sub observatie in spital, unde mi s-a administrat un intreg tratamen pentru mentinere, inclusiv mi s-au efectuat ecografe. Brusc dupa citeva zile m-am dilatat complet pentru nastere. Am fost dusa in sala de nastere unde mi s-a facut ecograf si s-a constat ca bebeul din mine este decedat de cca 2 zile, spun 2 zile deoare inainte de aceste zile mi s-a facut ecograf si eram ambii in regula. Medicul mi-a rupt apele dupa care am nascut pur si simplu natural copilul de care trebuia sa ma bucur. Si in momentul de fata sunt foarte trista pentru tot ce s-a intimplat cu toate ca sotul meu a fost si este linga mine in continuare.
Problema este ca dupa aceasta perioada grea m-am mobilizat psihic si mi-am dorit sa ramin din nou insarcinata, binenteles dupa ce mi-a venit primul ciclu. Cu toate eforturile depuse pina in prezent n-am ramas insarcinata. Faptul ca nu ramin din nou insarcinata ma ingrijoreaza.
Va rog sa-mi dati citeva sfaturi in problema mea, mentionez ca am 29 ani, n-am mai fost insarcinata si nici n-am facut avorturi.
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
16-12-2008, ora 19:30
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
draga mea valentina,
imi pare tare rau pt ceea ce ti s-a intamplat, si vreau sa-ti spun cateva lucruri:am o prietena care in noiembrie 2007 a pierdut bebelusul cu doar 3 saptamani inainte de nastere. pur si simplu s-a dus la un ecograf banal pt ca era programata ca in fiecare saptamana( pt ca intrase pe ultima suta de metri) si de acolo au trimis-o direct la spital pt ca bebele ei era mort in burtica de 2 zile, timp in care ea nu a avut
0
16-12-2008, ora 19:41
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
scuza-ma pt intrerupere, l-am trimis din greseala, neterminat.
prietena mea nu a avut nici un fel de simptom, ABSOLUT NIMIC.l-a nascut normal, dar cu ajutorul unor injectii de dilatare pt ca ea nu se dilatase deloc, s-a chinuit groaznic, nu a primit nici un raspuns despre cauza decesului, toate analizele au fost ft bune, nu a luat nici macar un algocalmin pe perioada sarcinii, era ft bine si ea si copilul.a trecut peste greu dar a trecut. ceea ce vroiam sa-ti spun e: a incercat sa ramana din nou insarcinata si nu a reusit decat de curand, acum are 4 luni si jumatate si totul este bine. am vrut cu povestea mea sa-ti dau incredere ca se poate si ca SIGUR vei reusi sa ai din nou burtica in curand. totul este sa lasi la o parte stresul si supararea crunta care te apasa. si prietena mea avea tot 28 de ani cand a pierdut bebelusul.esti ft tanara si vei avea copii sanatosi si frumosi. nu-ti pierde increderea si speranta! cine stie, poate face Doamne_Doamne un miracol de sarbatori si-ti pune un bebe in burtica!
Sarbatori fericite si va doresc ca la anul sa impodobiti bradutul cu bebelusul vostru in brate!
0
17-12-2008, ora 23:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Si mei imi pare rau sa aud ac ti s-a intamplata asta:-(.Stai linistita.Lasa-ti corpul sa-si reintre in ritm.Tu acum esti si putin stresata pt ca vezi ca nu ai mai ramas.Incearca sa fii mai relaxata psihic si cand te astepti mai putin vine si bebelul! Sanatate mult si un bebel frumos si sanatos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pe viitor ovulele ar putea să nu fie necesare pentru conceperea unui copil
  •