vitiligo

30-09-2006
roxideya
Nu este medic/terapeut
roxideya
as dori sa aflu mai multe despre vitiligo, daca se poate trata:stiu f.putin despre boala si deoarece copilul meu in virsta de 7ani, are diagnosticul vitiligo in observatie, ma ingrijoreaza.am consultat 3 medici specialisti, dar acestia ramin rezervati iar boala e cu semnul intrebarii.copilul a primit tratament cu:ZINKIT;DAIVONEX;ELOCOM;i-am facut si analize care sint bune. MULTUMESC ANTICIPAT.
1 comentarii
0
09-10-2006, ora 00:00
lavy1980
Nu este medic/terapeut
lavy1980
Pe langa tratamentele clasice cum ar fi PUVA si cremele cu steroizi, au fost elaborate noi tehnologii precum Narrow Band UVB (ultraviolete de tip B de banda ingusta), crema pseudocatalasa, laser excimer, grefarea de piele si transplantul de pigment, psoraleni topici si posibil folosirea imunomodulatoarelor.
Nu exista un tratament care functioneaza pentru toata lumea. Diferite terapii functioneaza pentru pacienti diferiti. In timp ce un pacient poate raspunde bine la PUVA, altul poate raspunde la nbUVB sau la imunomodulaoare. Din aceasta cauza multi specialisti in vitiligo incearca mai multe terapii pentru un pacient pana o gasesc pe cea mai potrivita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.