Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

vitamina k

20-04-2011, ora 23:58
Autor: dana t
multumesc pentru raspuns si imi mai permit o intrebare:
daca sunt deja in perioada menstruatiei, exista vreo varianta de administrarea a vitaminei k, astfel incat sa se diminueze perioada mentruatiei si daca da, care este aceasta si in ce cantitate.
multumesc !
1 comentarii
20-04-2011, ora 23:58
Autor: Mabel
Nu mai lua nimic dupa ureche..Nu ai de ce sa opresti menstruatia. Nu e ca si cum ai opri apa de la robinet. Daca ai tu vreo treaba zilele astea si te incurca faptul ca ti-a venit menstruatia, nu te apuca sa iei ceva care s-o opreasca. E o chestie absolut normala, cu care te vei confrunta, daca te ajuta Dumnezeu, multi ani de-acum incolo. Bucura-te ca a venit..nici nu stii cum poate sa fie cand nu vine...sau..cand nu mai vine deloc.
Adaugă un comentariu / răspuns


17-05-2013, ora 10:25
Iti imaginezi un fond de ten de care sa te indragostesti ? Daca nu ai incercat niciodata machiajul mineral e momentul sa incepi chiar azi. Daca iti este cunoscut, Glamy are pentru tine o supriza : anotimpul rece iti aduce in plus 20% reducere pentru produsele compacte Bellapierre.
Te asteptam in magazinul nostru online cu un cadou de 25 RON la inscrierea pe site si transport gratuit la toate comenzile tale prin curier rapid.

Vezi cosmeticele minerale de pe Glamy
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK