viermi intestinali

29-04-2007
soare81
Nu este medic/terapeut
soare81
Am o fetita de 7 luni si ne confruntam cu "invazia" viermilor. din cate imi dau seama sunt oxiuri din nou. am mai facut un tratament cu parazol sau ceva asemanator, respectand intocmai indicatiile si igiena, dar acestia au revenit. ce pot sa mai fac ca sa nu revina si sa ii eliminam definitiv? sunt foarte incomozi, fetita e mai agitata si nu doarme linistita, se tot trezeste, plange in somn, mi se pare ca are si colici din aceasta cauza. sper sa imi dati un sfat, bineinteles vom consulta si personal un medic pediatru. va multumesc!
2 comentarii
0
29-04-2007, ora 00:00
al_dumitru
Identitate neconfirmată
al_dumitru
Mai puteti apela la un homeopat. Tratamentul dureaza mai mult, dar, fiind copilul mic, exista avantajul ca nu il mai intoxicati cu medicamemnte destul de agresive cum sunt cele alopate clasice.
0
11-06-2008, ora 00:00
alinwvb
Nu este medic/terapeut
alinwvb
Am un baietel de 1 si 10 luni si sunt sigura ca are viermi intestinali.Aceasta banuiala i-am comunicat-o si dr.de familie si mi-a zis sa-i dau zentel.Am nevoie de un sfat.Baietelul meu are aceste simptome;agitatie in somn, dureri de burta, lipsa poftei de mancare, ii plac numai dulciuri.are 11kg.si burtica maricica.Baietelul meu face baie in cada, iar acum o saptamana am vazut in apa ceva lung de 7-8 cm de culoare maro si gros ca un taitel dar nu am apucat sa-l vad prea bine pt ca s-a dus pe sifon.Acest lucru si cu acele simptome m-a indreptat gandul ca are viemi intestinali.va rog sa ma sfatuiti ce este de facut.Laura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.