in urma unui control, mi s-au gasit cateva pietre in formare la fiere.

16-07-2011
andeibi
Nu este medic/terapeut
andeibi
buna ziua!am 43 de ani si in urma unui control medical mi s.au gasit cateva pietre in formare la fiere.mi s, a dat un tratament si mi s, a mai spus sa tin un regim alimentar si sa consum cat mai multe ceaiuri!as dori sa stiu ce trebuie sa mananc si ce ceaiuri sa, mi fac?va multumesc mult
3 comentarii
0
16-07-2011, ora 18:24
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
pentru a scapa de operatie,
faceti o cura de 6 saptamani cu SUC DE RIDICHI ceea ce ajuta daca, nu o fi vb. de pietre care apar extrem de rar si NU se dizolva.
Iata cum faceti:
ridichile se preseaza cu un storcator electric de uz casnic.
Se incepe dimineata, pe stomacul gol, cu 100 grame si se creste in decursul a 3 saptamani treptat - pana la 400 grame. pt. a scadea din nou in decursul a 3 saptamani la 100 grame.
atentie:
DACA aveti probleme cu stomacul sau intestinele, NU ESTE PERMISA administrarea sucului de ridichi.
0
19-08-2011, ora 02:14
anabita2005
Nu este medic/terapeut
anabita2005
pentru Andeibi: Mama mea este bolnava de multi ani de zile, dar medicii nu ii gasesc nimic, si-a facut to felul de analize si teste si radigrafii, etc, asa ca incerc si eu sa ma interesez pe internet, incerc sa asociez simptomele ei cu vreo boala...care cel mai probabil ar avea legatura cu vezica biliara sau ficatul...de aceea, as vrea sa va rog daca imi puteti raspunde si confirma sau infirma daca simtomele dumneavoastra sunt asemanatoare cu ale mamei mele si anume: incepe cu durere de cap, senzatie de rau, de lesin aproape, nu se poate tine pe picioare, senzatie de voma, dar rareori reuseste sa vomite, doar provocat, si atunci vomita lichid-spuma de culaore galbena, sau galben-verzuie, in general raul acesta dureaza trei zile, dupa care isi revine, 3 zile in care spune ca simte pur si simplu ca moare, ca se duce in somn dupa care din cand in cand tresare, simte ca organele de la nivelul burtii ( digestiv in special ) nu ii functioneaza, nu suporta lumina, zgomot, mirosuri, de mancare si nu numai.va multumesc
0
19-08-2011, ora 21:49
andeibi
Nu este medic/terapeut
andeibi
Am avut dureri de cap, stari de oboseala si dureri abdominale!Mi s, au gasit pietre la fiere si pentu a le elimina consum tot felul de ceaiuri(pelin, patrunjel...)Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne ce indică probleme cu fierea (vezica sau secreția biliară)
  • Colecistul mărit (vezica biliară mărită) - cauze și tratament
  • Durerea de colecist (cum doare vezica biliară)
  •