vertij

03-09-2010
Zenove
Nu este medic/terapeut
Zenove
Buna ziua.
In urma cu 3 sapt.la trezire nu am reusit sa ma ridic din pat, am mers taras la baie, se invartea totul cu mine si aveam o senzatie puternica de greata. Am sunat medicul de familie, foarte speriata si mi-a spus sa iau Betaserc 2×8 mg. S-a ameliorat starea mea dar nu a trecut. Dimineata cand ma trezesc sunt bine, dupa vreo ora incepe starea de ameteala, nesiguranta, "bataiala", mi-e cald si transpir. Azi am fost la un consult ORL si in urma examinarii mi s-a pus diagnostic sindrom vestibular ( se ciocnesc otolitii intre ei).
Am o reteta, iar cand am intrat pe net sa citesc prospectele m-am cam speriat. Mi-a recomadat 5 zile injectii intravenos cu manitol+dexametazona apoi 20 zile :nootropil 800 mg dimineata, betaserc 16 mg la pranz si sermion ( cred, nu prea inteleg scrisul) 30 mg seara.
Oare afectiunea este asa grava, pare destul de sever tratamentul? Si am niste vene, dupa ce abia le descopera se sparg imediat.
As vrea sa stiu daca tratamentul este bine indicat si ce efecte secundare ar avea tinand cont ca eu am hipotiroidie si dishidroza pt care iau tratament?
Multumesc si astept un raspuns.
1 comentarii
0
05-09-2010, ora 00:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este foarte posibil sa facut acest vertij din cauza tratamentului luat pentr hipotiroidie si dishidroza.
citeste atent prospectele acelor preparte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: