vertij, ameteli

22-07-2012
pessos10
Nu este medic/terapeut
pessos10
Imi puteti da si mie un sfat legat de simptomele pe care le-am avut si inca le mai am. In luna februarie am avut stari de ameteala(dezechilibru corporal), greata si de rau inexplicabil, incat nu puteam sa merg pe strada iar pe langa acestea imi amorteau degetele de la mana stanga. Aceste simptome le mai am si acum exceptand starile de greata. Am fost la oftalmologie, ecografie abdominala, diverse analize de sange, endocrinologie, cardiologie si neurologie. La analizele de sange mi-a iesit calciu, magneziu si fier aproape de limita inferioara. La neuro mi s-a spus ca am un vertij (insa la mine nu se manifesta cu invartirea lucrurilor ci cu dezechilibru corporal, stare de lesin si incetosarea privirii )iar cand am facut radiografie la coloana cervicala mi s-a spus ca am pensarea inelelor C6-C7. Am tinut tratament timp de 4 luni cu magne B6, calciu si fier, iar pentru vertij, Betaserc. Desi am luat aceste medicamente, ametelile persista, (din februarie mereu simt aceasta stare de ameteala) privirea parca nu o am lucida si imi amortesc degetele de la mana stanga(dimineata in special). Multumesc mult! Mentionez ca am 25 de ani.
2 comentarii
0
23-07-2012, ora 11:46
mika24
Nu este medic/terapeut
mika24
Am avut probleme similare si unele inca le mai am. Eu chiar am reuşit sa cad. Problema majora a fost calciu, magneziu si fier. Am făcut o cura de calciu asociat cu vit D2 ( calciul simplu, neasociat, nu se fixeaza nicăieri, practic iei tableta sau ţi se face calciu pe vena, te duci la baie si urinezi si cam pe acolo se duce si calciu care tocmai l-ai facut). Deci am urmat tratamentul cu calciu si D2 si un sirop Peritol (fier), insa cu siropul mare atentie, te ingrasi :P. Iti face pofta de mancare. Am uitat sa mentionez intepaturile in zona inimii, nişte intepaturi care practic mă lasau fara oxigen câteva secunde. După un EKG, m-am linistit. Din cauza oboselii si carentei de vitamine aveam problemele alea. Cu amorteala inca am, cand simt asta imi dau seama ca am iar probleme cu calciu. Vad ca ai făcut toate analizele posibile, dar pt liniştea ta de ce nu faci un tomograf ? Iti doresc multă sănătate !
0
24-07-2012, ora 12:28
alexaiulia
Nu este medic/terapeut
alexaiulia
Buna, pentru fixarea calciului nu mai bea lapte de vaca, evita produsele lactate o perioada, daca poti scoatele de tot din dieta.
Mananca zilnic 3 nuci hidratate in apa, lapte de migdale, lapte de susan(au mult mau mult calciu asimilabil decat suplimentele).De asemenea include in dieta multe alimente crude, negatite, fructe legume sucuri naturale facute in casa, si poti incerca sa iei si spirulina.are b12 si multe ologoelemente si minerale necesare.Totul vine din alimentatie.
Fa sport, exercitii simple de streching, le gasesti pe internet, incearca sa gandesti pozitiv si sa auzim de bine.
Daca te lasi pe mana medicilor te ingroapa in pastile cu efecte secundare si nu tratezi decat efectul.
Eu cred a suferi de un sindrom vestibular care va disparea in timp, dar trebuie sa stii ca poate aparea.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.