vertigini si crize de dispnee.

25-01-2010
ilica gabriela
Nu este medic/terapeut
ilica gabriela
Ma scusati in august 2009, mama mea a avut o criza sincopala iar de atunci a ramas cu senzatii de vertigini, schimbari la nivel emotiv, crize de dispnee si dureri toracice;examenele de specialitate sunt negative;actual este in terapie farmacologica cu lexotan;as dori sa-i gasesc si o terapie naturista sau daca aveti idei mai bune va rog sa interveniti pentru a o ajuta;in ce priveste tatal meu este asmatic de 14 ani si mereu in terapie cu cortizon in vena si spray ventolin pentru asmatici;din pacate nu locuiesc in tara, invat medicina in Genova si stiu ca si la noi in tara au iesit noile sprayuri pentru asmatici care inlocuiesc terapia cu cortizon in vena;nu stiu cum se numesc acesre sprayuri dar oricum ar trebui sa fie o asociatie de budesonide cu formoterol;daca cineva stie ca exista acest tip de spray il rog sa ma informeze;in plus si pentru tatal meu doresc sa-i gasesc o terapie naturista;va rog cine este in tema sa-mi spuna ce ar fi indicat pentru el;astept raspunsurile d-voastra;va multumesc si multa sanatate la toti.
8 comentarii
0
25-01-2010, ora 10:12
robymat
Nu este medic/terapeut
robymat
Un sray bun pentru astmatici este seretide sub forma unui disc de diferite concentratii.
Bunica mea il foloseste de ani buni si se simte bine cu el, inainte de a-l folosi avea crize mari de astm, nici nu credeam ca isi va reveni.
0
25-01-2010, ora 11:30
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergi cu el la un medic homeopat bun, homeopatia este mult mai eficienta si mai exacta decat tratamentele naturiste si in plus mai ieftina.
0
25-01-2010, ora 15:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Domnule Scarface,

Cu tot respectul pentru dumneavoastra, daca homeopatia este atat de eficienta, de ce sunt pline spitalele de bolnavi care se trateaza prin medicina alopata ?
Astept de cateva luni din partea dumneavoastra a unor postari de cazuri CONCRETE, domnule Scarface, si o prezentare a modului in care au evoluat sau involuat bolile pacientilor in timp.
Dar sa stiti ca inca mai am rabdare.
0
25-01-2010, ora 15:13
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
De acord cu Clara, nu se poate remedia homeopat orice boala...Mi se pare chiar desuet sa sustii asta.Domnule Scarface, aveti o obsesie care poate fi pagubitoare pentru unii.Nu neg ca are si homeopatia rostul ei pe lume, dar uneori e complet neputincioasa, iar a recomanda oricui si pentru orice un remediu homeopat mi se pare complet in neregula.
0
25-01-2010, ora 17:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@clara: Pai raspunsul reiese deja din intrebare: Tocmai din cauza ca nimeni o aplica in spitale !
Sau sti tu vreun medic care o incearca si o aplica cu adevarat in spitale in afara de putinii medici care exista, ca de ex. Dr. Jurj din Timisoara la care este o coada imensa. Daca ar fi doctori ca Dr. Jurj in SPITALE altfel ar fi situatia !
Pe langa faptul ca ar fi aruncat afara de colegii lui, munca unui medic homeopat in spitale cu remedii homekate este impiedicata prin lege caci se considera numai anumite masuri alopate ca fiind "normale" si "indicate"

Sa sucim intrebarea pt. a gasi raspunsul mai logic la situatia reala: daca este atat de folositoare alopatia de ce sunt pline spitalele si forumul acesta cu pacienti in ciuda tratamentelor alopate primite ?
Asta e realitatea. Vreti sa o negati legandu-te acum de homeopatie ? Nu merge asa ceva.

Intrebarea dvoastra se refera la o IPOTEZA IREALISTA si anume ca "daca homeopatia ra fi asa de buna toti doctorii ar aplica-o! "

Ei bine, cum se poate convinge fiecare, extrem de putini doctori vor sa o incerce, cu atat mai putin sa se ocupe intensiv de ea si sa o invete si cu mai putin sa ajunge sa o aplice cu succes.

In plus homeopatia este o stiinta pe care daca o inveti trebuie sa arunci la gunoi majoritatea lucrurilor pe care le-ai invatat ca medic in facultate si de-a lungul anilor. Care medic are aceasta capacitate si intelegere necesara ?

Pt. un um care nu cunoaste cu adevarat homeopatia a vorbi despre ea este ca si pt. un orb care incearca sa ne descrie un tablou. Se poate face insa nu are nici o relevanta datul cu parerea la ce poate face si ce nu poate face ea. Aici am ajutat pe catva cu ajutorul ei cu o rata de vindecare de 100%. As vrea sa vad medicul care poate sa faca acest lucru cu alopatia si in plus si de la distanta.

Acest lucru este la fel de greu pt. un medic ca si zburatul pt. un elefantel.

Rari sunt doctorii buni dar si mai rari cei care din doctori bun vor si pot sa devina homeopati.
Iar printre homeopati si mai rari sunt homeopatii buni !

Iata de ce ipoteza ta este bazata pe irealism si este o metoda tipica
de argumentare falsa: "daca...ar fi. parca si cu barca.."

Nu cu ipoteze si prezumtii de dovedeste ceva !

Cu ajutorul la ipozete nu se pot dovedi alte ipoteze. Invata sa gandesti logic mai intai.

Nu iti sunt dator cu nici un raspuns si cu atat mai putin cu vreo dovada si nici nu stiu ce si unde ai intrebat ceva la care consideri ca iti datorez un raspun - caci nu mai revad decat rar posturile in care am raspuns odata. Astepti deci cam de pomana.
0
25-01-2010, ora 23:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Uite ce scrie un medic homeopat din Romania "
In unele locuri din lumea larga (in Vest, dar si in Est) exista si spitale de homeopatie cu toate facilitatile unui spital modern de urgenta, unde colaboreaza medici de diferite specialitati si unde se pot trata homeopat chiar si marile urgente medicale sau chirurgicale (desigur, intervin si specialistii in imagistica medicala, anestezisti, chirurgi, ortopezi etc) si cu rezultate excelente. In alte locuri...

Personal, am avut satisfactia ca medic curant sa vad cum remediul homeopatic aseaza fatul in pozitia optima pentru nastere in cateva minute, si nasterea are loc pe cale naturala (si nu prin cezariana, asa cum era programat), sau cum cateva cazuri cu hematoame retroplacentare (cu risc materno-fetal) se rezolva favorabil in cateva zile cu tratament homeopatic, sau cum se restabileste circulatia sangvina la nivelul unui picior afectat de gangrena diabetica si cum se vindeca, desi ar fi trebuit amputat, si multe altele, urgente mai mici sau mai mari. Pentru aceasta, recunostinta mea se indreapta catre Hahnemann, fondatorul Homeopatiei, catre toti ceilalti mari homeopati ale caror carti le-am citit sau le voi citi, spre toti profesorii mei ( in mod special G. Vithoulkas), dar si spre cursantii medici carora le predau la randul meu cursuri de homeopatie si, nu in ultimul rand, pacientilor care m-au onorat cu increderea lor, invatand impreuna unii de la altii."
0
27-01-2010, ora 14:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Draga Scarface,

Am vazut ca esti un om cu suflet nobil, ca de altfel si domnul Nick si ca incerci sa ajuti lumea fara sa urmaresti beneficii materiale din asta.
Nu neg ca am auzit cazuri de probleme rezolvate cu ajutorul homeopatiei. E foarte bun acets lucru.
Dar: intrebarea mea a fost urmatoarea:
Tu personal ai rezolvat cazuri de tulburari psihice prin homeopatie ?
Si daca da, ce fel de boli ai tratat ? Care a fost evolutia lor in timp ? Nu iti cer nume de persoane ci doar sa ne povestesti din experienta ta.
Cine nu ar vrea sa renunte la chimicalele pe care le tot inghitim si sa se vindece prin ceea ce tot propovaduiesti tu ?
Eu momentan sunt foarte suparata pe tine pentru ca tu esti principala cauza (sunt convinsa) pentru care prietenul meu care sufera de depresie, vrea sa renunte si asa la antidepresivele insuficiente pe care le ia pentru a se trata de alte boli pe care nu le are.
In sensul ca: zice ca raceste foarte usor. Dar acum nu e racit.
Zice ca a avut probleme cu tiroida, a luat medicamente o perioada, problemele i s-au rezolvat, analizele i-au iesit bune.
Dar el vrea sa renunte la tratamentul pentru boala de baza = depresia pentru tratamentul homeopat. Considera el ca asa isi intareste organsimul.
Ti se pare corect, normal si pertinent in gandire ?
0
27-01-2010, ora 14:58
anaid09
Nu este medic/terapeut
anaid09
...Si chiar daca si-ar intari organismul, problema principala ar ramane tot nerezolvata-depresia!
Un organism puternic, rezistent nu este cheia vindecarii de depresie.Altfel nu s-ar mai ingrosa randurile la psihiatrie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un grup de celule din hipocamp asociate cu comoțiile și pierderile de memorie
  • O nouă terapie pentru managementul crizelor convulsive?
  •