venisoare pe gat

22-04-2014
samsamy
Nu este medic/terapeut
samsamy
Buna ziua, am o problema, cam de un an... pe urechi, odata pe dreapta odata pe stanga un fel de vanataie si venisoare rosii subtiri, ceva de genu. Cam de 3 luni nu am mai avut probleme cu asta. Insa astazi pentru prima data, mi-a iesit un fel de vanataie pe gat, marul lui adam, cum se zice. Din cate imi amintesc, in timp ce ma uitam la tv, m-am piscalit in zona gatului, dar nu foarte tare, dupa 10 minute imi spune mama ca ce am pe gat?
Daca trag de piele, vanataia pare a fi pe piele, si se vad ceva venisoare subtiri rosii, inchis la culoare. Mi-a spus o cunostinta ca poate fi vb de lipsa de Vitamina C in organism, nu prea consum fructe. Ce ar putea fi? De la lipsa de vitamina C sa mi se invineteasca la ureche si pe gat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul