vedere in ceata la distanta

10-10-2008
alisssya
Nu este medic/terapeut
alisssya
Acum 2 luni de zile m-a tras curentul foarte puternic, de a doua zi am inceput sa am ameteli si sa vad in ceata la distanta, am fost la diferiti medici. si intr-un final mi-au spus ca este de la colana cervicala (am facut un R.M.N. si s-a dovedic ca am ceva la col cervicala), asa ca am facut fizioterapie si am scapat de ameteli dar cu vederea nu s-a rezolvat nimic.Am fost pana in prezent la 3 oftalmologi diferiti care mi-au spus ca nu am nimic la ochii, ca nu trebuie sa port nici macar ochelari dar nici nu stiu sa-mi explice de ce anume vad in ceata la mai putin de 10 m distanta.AM RUGAMINTEA SA-MI SPUNE-TI DVS DACA ATI MAI INTALNIT CAZURI ASEMANATOARE SI SA-MI RASPUNDE-TI.
2 comentarii
0
12-10-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! O sugestie : in cazul tau, simptomatologia s-ar putea ameliora in urma prescrierii unui cilindru mic de -0, 50 D; iti recomand si Mirtilene Puro 1cpr pe zi, 3 luni;Numai bine
0
15-10-2008, ora 00:00
alisssya
Nu este medic/terapeut
alisssya
Multumesc frumos pt raspuns, si a-si mai avea ceva de adaugat :de fiecare data cand am dureri de coloana cervicala incet sa vad in ceata la o distanta mult mai mica, doctorii care m-au investigat au spus ca as avea spondiloza cervicala.Sa fie aceasta problema cu ochii din cauza col cervicale ??
Un medic neurolog mi-a prescris TANAKAN, cat timp am urmat tratamentul am inceput sa vad mai bine, insa atunci cand m-a durut foarte tare ceafa de la coloana cervicala (intr-o zi innorata si destul de friguroasa) iar am inceput sa vad in ceata.ASTEPT UN RASPUNS MULTUMESC!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: