vedere in ceata

13-07-2009
plescan_remus
Nu este medic/terapeut
plescan_remus
am fost diagnosticat cu conjuctivita iar dupa tratamentul facut cu metildex.Dupa terminarea tratamentului s-a constatat ca conjuctivita nu este tratata fapt pentru care mi s-a recomandat tratament timp de 7 zile cu maxitrol. Am 10 zile de cind am terminat tratamentul si vad in ceata. Doresc sa aflu daca va disparea aceasta ceata, intrucit inainte de a avea aceasta conjuctivita vedeam foarte bine. Multumesc anticipat pentru raspuns.
3 comentarii
0
13-07-2009, ora 14:31
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Daca spui ca vezi " in ceata", este vorba despre o alta afectiune, conjunctivita nu se insoteste de tulburari vizuale; trebuie facut un examen biomicroscopic atent al polului anterior, al vitrosului, al polului posterior( sau oftalmoscopie directa) pentru precizarea diagnosticului( keratita???, iridociclita???, exita alte modificari retiniene????); in functie de examenul oftalmologic si investigatii sangvine, eventual alte investigatii, se stabilesc diagnosticul si tratamentul ; numai bine
0
15-07-2009, ora 11:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Se pare ca inca nu ti-ai dat seama inca - desi evident din descrierea ta - ca ambele tratamente ale medicilor au dat complet gres! ( din nefericire nu numai la tine, dar cam la 99, 99% din pacienti!

Vrei sa-l incerci cumva si al treilea tratament ??????
Consulta un homeopat omule sau continua tot asa si povesteste-ne si noua ce ai facut mai departe ca sa stim ce nu ajuta cu siguranta !
0
17-11-2011, ora 18:52
Vioviovio25
Nu este medic/terapeut
Vioviovio25
Buna seara, am si eu o problema de ceva timp de vreo luna -2 vad cu un ochi ca prin ceata nu tot timpul dar uneori se intampla sa vad in ceata.Eu cu ochiul drept nu vad aproape deloc pt ca nu se mai poate face nimik la el, ochiul e sanatos dar se pare ca nu mai fuctioneaza nervul, iar cel bun ma cam deranjeaza spunandu-va ca de ceva timp vad ca prin ceata ce as putea face?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: