vasculita nodulara

25-01-2008
helga l
Nu este medic/terapeut
helga l
Doresc sa cunosc mai multe despre acest diagnostic.Care este cauza aparitiei acestei boli? Este cumva o boala autoimuna? Ce fel de complicatii pot sa apara?
Exista cumva un tratament ( chiar si homeopat ) eficient?
La inceputul anului 2006 mi-au aparut niste pete de culoare inchisa pe piciorul drept (in zona gambei in fata). M-am prezentat la medicul specialist (dermatolog) si mi-a pus diagnosticul sclerodermie in placa. Am urmat tratamentul indicat Vessel due f, vit.e forte, clobetasol ung. si moldamin inj. una la 10 zile(moldamin numai timp de3 luni), dar nu a aparut nici o ameliorare in aspectul petelor, dimpotriva, pete similare mi-au aparut si pe piciorul stang aprox. in aceeasi zona. M-am prezentat din nou la dermatolog, am fost internata, mi s-a luat biopsie si dianosticul s-a transformat in vasculita nodulara.
Petele s-au extins local, sunt dureroase, continui tratamentul cu vessel due f 2pe zi, detralex 2 pe zi, Viatromb din pacate a trebuit sa-l intrerup deoarece dupa aplicarea puf-urilor imi apareau besicute insotite de mincarime. Nu stiu unde sa incadrez aceasta boala : la dermatologice sau la circulatorii din cauza petelor care de fapt mi-au aparut pe piele.In zona petelor a aparut o oarecare atrofiere a tesuturilor
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul