| |
|
|
|
| |
|
Autor: alecs555 |
Data: 12-01-2010 |
|
Buna, am si eu o problema. Acum 3 sapt aproximativ am fost la un prieten acasa care era in ultima faza de varicela, si am stat 2 ore.
Acum observ 2 pete rosii pe piele iar in centru sunt 2 ridicaturi ca un cos mic (pe picior).
In alta parte nu mia aparut, decat acolo alea 2 bube.
Am varicela? :) |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara -
Medicina de familie ,
Erbiceni, Iasi |
Data: 12-01-2010 , ora 17:00 |
|
Cam asta este perioada de incubatie maxima in varicela, 3 saptamani.Ce inseamna "ultima faza ". adica era aroape vindecat , eruptia se retrasese ? Faci febra ,ai dureri de cap, te dor muschii, te simti slabit, obosit ? Daca aceste pete se transforma in picaturi de roua " , se inmultesc si maine dimineata vei constata ca ai si pe fata, atunci ai contactat varicela.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
| Autor: Administrator | mesaj publicitar: |
Data: 27-11-2009, ora 10:00 |
|
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro
S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.
Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).
Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.
|
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
83205
Ultimul utilizator:
inna20
Total mesaje:
178579
Ultimul mesaj:
11-09-2010
43 useri inregistrati; 2893 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Decizia de a trece peste momentele dificile iti apartine. Sunt aici pentru a te ajuta sa depasesti suferinta psihica si sa iti regasesti echilibrul.
PSIHOLOGIE - PSIHOTERAPIE
0727071780
Pilulele Ecofit ajuta la eliminarea grasimilor iar picaturile inhiba pofta de mancare!
139 RON
100%NATURAL- PRODUS DE LABORATOARELE MEDICA!
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum |