varice la 25 ani

18-08-2009
vioGargaritza
Nu este medic/terapeut
vioGargaritza
Buna ziua,
am 25 de ani si deja "sufar " de varice. Am pe piciorul drept si au inceput de ceva timp sa si doara(sunt varice intra-devaratul sens al cuvntului, groase verzi, bleah), sa nu mai spun de eterna senzatie "picioare grele". Am consultat un medic din Bucuresti- clinica particulara, care mi-a recomandat sa le operez. Sincer mi-e cam frica de operatii oricum, insa la 25 de ani...spun si eu ca babele, nu e cam timpuriu?...mai ales ca nu am nici o nastere si din cate stiu ele apar " mai rau" in timpul unei sarcini. Zic bine?
Am luat niste pastile bazate pe plante care contin un pomelnic de "chestii" (vitamine, megan, retinol, proteine...doar cateva din ele, sunt mai multe). Este un tub cu 90 de pastile si se numeste 4LIFE, de la Mega Protect 4Life. Acum ca o fi fost si autosugestie, ca poate m-au ajutat si ele, pot spune ca m-am simtit putin mai bine pe perioada cat le-am luat. In fiecare seara ma ung cu crema pentru circulatie, varice si toate cele, dar asta nu pare sa aiba efect. Beau si lichide...dar nici asta nu ajuta prea mult. Acum ideea e ca am intrerupt medicamentele, pentru ca nu stiu daca imi fac bine in cazul in care as vrea sa raman insarcinata.
Si vin acum cu doua intrebari: 1. Ce remedii mai stiti pentru varice(am incercat si impachetari cu argila, otet de mere s.a)? si 2. Ce analize ar trebui sa-mi fac eu inaintre de a "ma apuca de facut copii"?
3 comentarii
0
18-08-2009, ora 16:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta, prin operatie nu indepartati deloc cauza si varicele se vor "muta" altundeva. Exista remedii excelente in homeopatie care ajuta la varice iar unele persoane au tendinta de ale face mai usor datorita unei anumite constitutii mostenite.

Cunosc persoane care s-au vindecat de varice la 70 de ani cu ajutorul homeopatiei, la 25 de ani este mult mai usor !
Varicele au de a face cu ficatul si stangarea sangelui in anumite vasele sanguine si deci si cu depunerile pe vasele sanguine si medicamente chimice nu vor ajuta deloc iar pastilele care le luati chiar daca sunt naturiste si bune nu ajuta prea mult la asa ceva.

Consultati un medic homeopat cu experienta si veti vedea diferenta ! Mai ales daca faceti parte din constitutia Pulsatilla care tinde sa faca astfel de varice remediul va afea un efect incredibil de rapid.

Pt. a trata varice paleativ varicele se folosesc urmatoarele remedii homeopate CU MARE SUCCES, remedii care se pot gasi la farmaciile homeopata:

Aesculus CH15
Hamammelis CH15
Calcium fluoratum CH15

Se ia cate o granula din fiecare la ore diferite timp de mai multe saptamani.

In plus Calcium carbonicum si Silicea CH30 la fiecare 7 zile cate o granula, dar luate in zile diferite (miercurea si duminica de ex.).

Pentru depunerile de pe vasele sanguine ajuta in mod general:
Baryta carbonicum (Barrium carbonicum) CH15 si Arnica CH15 luate alternant mai multe saptamani.

Un remediu homeopat costa in jur de 6 lei.
0
18-08-2009, ora 21:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ruscoven gel si Devaricid plus vitamina C administrate conform prospectului aferent lor! Multa sanatate si va recomand si un control la un specialist in boli vasculare ;)))


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
13-03-2010, ora 12:48
barnuion
Nu este medic/terapeut
barnuion
George, iti recomand cu caldura pe Regele Varicilor La un search pe google sigur il gasesti, Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operatii de indepartare a varicelor
  • Varicele
  • Cum te protejezi de varice?
  • Varicele la tineri
  • Sfaturi pentru persoanele cu varice - aspecte pe care trebuie să le știi
  • Dieta vegetariană, asociată cu o creștere a riscului de varice la bărbați
  •