vanatai pe corp

02-10-2010
C.D.
Nu este medic/terapeut
C.D.
Buna ziua!
Am o mica problema cu vanataile. Au inceput sa-mi apara de cateva luni pe corp, mai mult pe membre. Merg la sala de aproape 2 ani si am obervat ca in zilele in care insist mai mult asupra exercitiilor si sunt mai extenuat imi apar vanatai in zona muschilor pe care-i lucrez, picioare sau maini.
Sunt vanatai normale exact ca si cum m-as lovi, chiar ma si dor daca ating si imi dispar dupa cateva zile. Am facut si analize si sunt sanatos... doar ceva depuneri la rinichi :D -prea putine lichide.
Sunt putin cam stresat pt ca inainte nu-mi apareau si totusi faceam acelasi efoart poate chiar mai mare. Pe internet nu prea am gasit cazuri asemanatoare de asta incerc si la voi poate stie cineva ceva...
Multumesc! :)
3 comentarii
0
02-10-2010, ora 19:45
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Buna seara CD, am inteles ca ai facut analize la singe si e ok...ce val. au trombocitele? Ar tb. sa-l rog pe medicul de familie sa-ti dea trimitere la cardiolog si daca totul este bine, sa mergi la hematolog.
Am vazut asemenea cazuri in care pacientii aveau pb. de coagulare.Iti doresc multa sanatate!
0
04-10-2010, ora 16:52
C.D.
Nu este medic/terapeut
C.D.
Multumesc la fel ! am sa merg la medic pana la urma... nu prea am ce face. :P
0
22-10-2010, ora 17:56
balaioara
Nu este medic/terapeut
balaioara
Ai fost la medic? Esti bine acum? Era sa te intreb... daca iei anticonceptionale, noroc ca m-am prins ca nu esti o EA... Mie mi-au aparut vanatai imense acum 10 ani de la anticonceptionale, una chiar cat palma! Stiu ca nu te ajuta informatia. Dar sfatul anterior, sa mergi la hematolog, este cel mai bun, sincer, nu trebuie sa amani.
Sanatate, si asteptam vesti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fac ușor vânătăi - cauze, diagnostic, tratament
  •