valori ale glicemiei si siderimiei la copii

17-08-2008
ramorares
Nu este medic/terapeut
ramorares
buna ziua!
Am un baietel de 3 ani si 3 luni si i-am facut analizele pentru prima data.Din cate am observat valorile hemoleucogramei sunt situate in limite normale, insa la biochimia sangelui, glicemia si siderimia se situeaza sub valorile minime, respectiv : valoarea glicemiei este de 63, iar a siderimiei de 71.
Medicul de familie a spus ca sunt normale pentru varsta lui, dar eu as dori si o a doua opinie spre linistea mea, astfel incat am apelat si la dumneavoastra.
Va multumesc pentru aceasta oportunitate oferita de specialistii prezenti pe acest site si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra precum si eventualele recomandari.
Cu stima si consideratie,
Ramona
2 comentarii
0
17-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
sideremia este din cate stiu eu concentratia fierului din sange.puteti sa ii administrati copilului fier picaturi cate 5 picaturi de 3 ori pe zi 10 zile pe luna, chiar incepand din luna septembrie.eu nu sunt specialista dar sunt mamica unei fetite de 4 ani si eu i-am dat tot timpul preventiv acest fier hausmann.si ca sa fie bine absorbit de organism va sfatuiesc sa puneti picaturile de fier in amestec cu cateva picaturi de vitamina c natural.la glicemie nu cred ca este cazul sa va faceti probleme!!multa sanatate!!
0
29-08-2008, ora 00:00
h.laura
Identitate neconfirmată
h.laura
glicemia (>3 ani)= 60-100 mg/dl
sideremia(fierul) =29-91 microgram/dl(1-3 ani)
sper sa va linisteasca acum raspunsul acesta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: