vaginita bacteriana gardnerella

02-07-2010
elenacatalina
Nu este medic/terapeut
elenacatalina
am de 2 ani aceast virus. de 2 ani am urmat tratamente cu antibiotice precum ciprinol, flamexin si ovule cervugid, si inca vreo 2 medicamente care am uitat cum le spune dar foarte scumpe si dupa 3 luni imi reapare din nou am fost la cea mai buna doctora din bucuresti si tot degeaba. De cand am aceasta boala ma protejez nu mai cu prezervativ. ce sa ma mai fac. exista vreun tratament naturist care da rezultate?
dati-mi si mie vreo idee poate stie cineva ce a urmat ca sa scape de aceasta boala. va multumesc si va urez la toti sanatate
1 comentarii
0
09-07-2010, ora 20:10
zurlitz
Nu este medic/terapeut
zurlitz
Antibiograma ti-ai facut? E bine sa faci tratamente in functie de rezultatul antibiogramei la secretie. Gardnerella reprezinta un dezechilibru care e cauzat fie din cauza igienei excesive, fie din cauza igienei precare. Deci daca cumva faci spalaturi vaginale dese, ar fi bine s-o mai raresti.
Propolisul e foarte bun, fa o cura cu tinctura de propolis, cate 30 de picaturi pe o bucatica micuta de paine si luata pe stomacul gol, dupa care 1 ora nu mananci si nu bei absolut nimic.
Mai exista si ovule cu propolis, miprosept se numesc care sunt excelente. In cazul in care nu esti alergica la propolis poti incerca pt ca rau nu iti fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.