vaginita, candida...?

24-08-2008
alinacampean
Nu este medic/terapeut
alinacampean
In urma cu o luna am observat o secretie vaginala, branzoasa si cu ceva miros si durere la actul sexual.Am 28 an, partener stabil si n-am mai patit asa ceva.N-am stat pe ganduri, am mers la ginecolog unde mi s-a facut un control rapid, mi s-a luat secretie (pt analiza ma gandesc) si fara a mi se spune ce am, mi s-a dat un tratament pe care l-am urmat intocmai cum mi s-a spus:respectiv 4 pastile pe care trebuia sa le iau toate odata atat eu cat si partenerul si ovule in fiecere seara timp de o saptamana.Am facut tot ce mi s-a spus, nici alcool, nici contact sexual, timp de 2 saptamani pt ca in ziua urmatoare terminarii tratamentului am avut menstruatia.
Totul a fost ok pana la o saptamana inainte de urmatoarea menstruatie cand am avut din nou dureri la actul sexual si din nou secretie. Nici nu stiu ce sa fac...sa merg iar la doctor, sa iau tratamentul dat inca o data.Daca ma duc asa in fiecare luna si platesc cate un milion ca data trecuta, fara nici un rezultat...nu stiu unde ajung...
3 comentarii
0
24-08-2008, ora 00:00
tudora
Nu este medic/terapeut
tudora
Se pare ca boala te-a intor deci a recidivat si banuiesc ca cea mai buna solutie e sa mergi din nou la doctor sau daca nu vrei du-te la altul si si spunei clar ca virusul nu a cedat la medicatia anterioara deci trebuie altceva iar daca mai ei traramentul inca o data il ei degeaba din cel putin 2 motive : virusul s-a obisnuit cu acest tratament pentru ca l-ai intrerupt si acum il bagi iar sub nas si al 2 -lea motiv daca n-a mers bine prima oara inseamna ca acum nici atat deci medicamentele acestea nu-i pot face fata si trebuiesc altele.Multa sanatate si vindecare.
0
24-08-2008, ora 00:00
h.laura
Identitate neconfirmată
h.laura
in timpul cat ai luat ovulele ai avut contact sexual cu partenerul.
multi neglijeaza acest aspect..
esti sigura ca partenerul tau a urmat cum trebuie tratamentul???
eu ti as recomanda sa te duci la un laborator de analize medicale si sa ceri sa ti se faca o secretie vaginala cu antifungigrama
cu toate ca tratamentele ginecologie merg prin tatonare ele nu iti asugura siguranta de 100% ca va fi bine.. uneori fungi ( candida ) sunt rezistenti la medicatia uzuala asa ca e bine sa iti faci o fungigrama ea testeaza sensibilitatea.
si mai trebuie sa iei si antifungice(stamicin ) 10 zile + ovule(care iti sunt recomandate)si toate aceste tratamente se repeta dupa o pauza de 3 sapt pt siguranta
0
20-06-2009, ora 22:06
Cristiana-Cj
Nu este medic/terapeut
Cristiana-Cj
si eu am avut aceleasi simptome. Am fost la ginecolog, mi'am facut examen de secretie si mi'a zis ca am ceva micoza nu mai stiu exact cum a zis. Mi'a dat ovule Micoheal (8 lei) care se pun seara timp de 8 zile, Un medicament cu doza unica Flucovim (2, 5 lei parca) si crema Nidoflor(4 lei). Dar farmacista m'a intrebat daca am mai avut aceeasi chestie, mancarimi, secretie asa braznoasa..si i'am zis ca da...mi'a zis sa iau ceva vitamine, calciu, magneziu ca din cauza anemiei boala tot revine. nu am luat pentru ca sunt in clasa a12a si uit frecvent de medicamente din cauza stresului cu bacalaureatul.
tratamentul acela l'am facut in martie, iar acum iar am acelasi lucru. O sa ma duc sa'mi cumpar acelasi tratament, ca nu am ce face.
Va pup pe toate:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaginita în timpul sarcinii - cauze, simptome, tratament
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Vulvovaginita și microbiomul: o revizuire a studiilor concentrate asupra tratamentului infecțiilor acute și recurente
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •