vad puncte negre

21-05-2011
nina_c
Nu este medic/terapeut
nina_c
Buna seara, Sunt studenta si de 3 zile vad cu ochiul drept in permanenta 1 punct negru la ochiul drept. Cand lumina e mai puternica acestea se inmultesc dar mai dispar inclusiv la ochiul stang, dar acel punct persista si la lumina mai slaba si in camera cand stau si trag draperia e nelipsit. Acum sunt in sesiune, am mai facut si nopti albe in fata calculatorului sa fie oare asta cauza? Am consultat medicul de familie si mi-a recomandat Ocuvite cu luteina, Bilomag, aspirina cu vitamina C si mig400 (acest antiinflamator nu l-am luat deoarece am citit contraindicatiile si am avut retineri). Pot sa va spun ca iau aceste medicamente in zadar. Stiu ca trebuie sa consult un doctor oftalmolog, poate imi spuneti dvs cat de grav e si unde sa merg in Bucuresti. Uneori imi si lacrimeaza ochii. Astept un raspuns de la dvs, va multumesc.
2 comentarii
0
22-05-2011, ora 06:48
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Pentru a se stabili un diagnostic si pentru o conduita terapeutica adecvata, iti recomand sa faci un examen oftalmologic complet, cu determinarea acuitatii vizuale, examen pola anterior si pol posterior, camp vizual; pentru asta, poti merge la orice cabinet oftalmologic; numai bine
0
22-10-2011, ora 14:00
nina_c
Nu este medic/terapeut
nina_c
Diagnosticul a fost : FLOCOANE si tot cotinui cu vitreoxigen, dar nicio schimbare, daca stiti si altceva va rog sa-mi scrieti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.