vaccinul impotriva cancerului de col uterin

03-03-2008
aoana
Nu este medic/terapeut
aoana
buna ziua!
Am 33 de ani si nu mi-am inceput viata sexsuala...dar ma masturbez la nivelul punctului G.nu introduc nimic in vagin.Pot sa fac vaccinul impotriva cancerului de col uterin in aceste conditii? sau el are efecte numai daca e facut pana la o anumita varsta?
Alta problema este faptul ca am un fel de nodul pe omoplatul stang...poate fi un nodul deplasat de la san? ce trebuie sa fac ca sa aflu cu siguranta ce e cu acest nodul?.am facut o mamografie anul trecut la ambii sani si a fost ok.dar nu am analizat si aceasta galma de pe omoplat care e cam cat o aluna.
si ultima intrebare.ce teste se pot face ptr. a afla daca si cat timp, adica pana la ce varsta sunt fertila? pot face aceste teste inainte sa-mi incep viata
sexuala?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
1 comentarii
0
09-03-2008, ora 00:00
ScuMpikA
Nu este medic/terapeut
ScuMpikA
Din cate stiu eu poti face vacinul indiferent daca ti-ai inceput sau nu viata sexuala dar are o eficienta mai mare pana in 25 sau 28 de ani nu mai tin bine minte...dar oricum cancerul la san nu are nicio legatura cu cel de col uterin asa ca cel mai bine ar fi sa te duci sa-ti faci un control la ginecolog care te va indruma mai departe spre un oncolog dar sa speram ca nu e nevoie:*!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.