vaccin help

10-07-2011
lauramadalina
Nu este medic/terapeut
lauramadalina
buna seara!am o fetita de 5 ani si jumatate pe care am nascut o in italia.pana la varsta de 2 ani am tinut o acolo si i am facut toate vaccinurile conform schemelor de acolo.luna asta ar trebui sa i fac un vaccin ANTI DTP-DT (difterite tetano/pertosse) care ar fi a 4 a doza si ultima.intrebarea mea estedc il voi face in romania ar exista vreun risc?din cate am inteles la noi acest vaccin se face la 3 ani si cand mi am intrebat dr de fam al fetei mi a spus ca tb sa faca o scrisoare la colegiul medicilor si nu mi a mai dat nici un raspuns.va rog din suflet sa MA AJUTATI SI PE MINE SI INDRUMATI MA PE DRUMUL CEL BUN!VA MULTUESC ANTICIPAT!
1 comentarii
0
10-07-2011, ora 22:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e nici un risc..Nu e nevoie de nici o scrisoare la Colegiu, nu are legatura cu problema ta..Se poate face vaccinul, medicul de familie trebuie sa discute cu epidemiologul responsabil cu vaccinarile si distributia acestora si te va chema cu copilul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul