vaccin antigripal la copil de 1 an si 10 luni

02-10-2007
geta76ro2002
Nu este medic/terapeut
geta76ro2002
am o fetita de 1 an si 10 luni si tinand cont ca raceste ffff usor in anotimpul rece as vrea sa-i fac acest vaccin antigripal. Credeti ca este bine sa fac acest vaccin? Ii poate afecta? Am incercat cu ceva naturist anul trecut si n-a fost asa eficient.
5 comentarii
0
03-10-2007, ora 00:00
LoraA
Nu este medic/terapeut
LoraA
Aveti un raspuns dat lui janad7.
Si eu am un bebe de 1 an si 10 luni care raceste usor, dar ii dau vitaminaC, ulei de catina, si daca e cazul, osciloccocinum, care a dat rezultate foarte bune. Nici nu ma gandesc sa ii fac vaccin antigripal, pentru ca acesta poate fi eficient impotriva a 2-3 tulpini de virusuri, iar bebe al meu poate foarte usor sa se imbolnaveasca cu a 4 -a tulpina din cele cateva zeci de mii care exista.Deci...ramane sa judecati si dvs.
0
05-10-2007, ora 00:00
geta76ro2002
Nu este medic/terapeut
geta76ro2002
multumesc pentru raspuns, intr-adevar ai dreptate, la acest aspect nu m-am gandit. Vitamina C si uleiul de catina cum i le administrezi bebeului? Cate zile pe luna? Ii dai vitamine in perioada aceasta?
0
05-10-2007, ora 00:00
LoraA
Nu este medic/terapeut
LoraA
Doctorul pediatru care se ocupa de bebe al meu mi-a recomandat o tableta de vitamina C pe zi, pana in luna mai, si ulei de catina picaturi, cate 10-20/zi, o cura de trei luni. Ii mai dau si calciu lactic 1-2 tablete pe zi, in primele 10 zile ale lunii, si vigantol 2 pic pe zi, tot pana in luna mai. Calciul si vigantolul nu i le dai decat daca e nevoie-al meu a crescut cam repede in inaltime si i le dau pentru prevenirea rahitismului, tot la rec medicului. Oricum, sa stii ca 4-5 episoade de raceala pe an toti le fac, chiar trebuie, pentru formarea anticorpilor, asa ca sa nu te sperii prea tare!Vitamine poti sa ii dai, polivital picaturi, asa cum scrie pe prospect, parca 9 pic pe zi-dar mai bine da-i mar si banana si suc de portocale, naturale. Sa nu o inveti cu sucuri din comert sau mancare fast food...Multa sanatate!
0
22-02-2008, ora 00:00
TINCAN
Nu este medic/terapeut
TINCAN
Pentru probleme legate de alimentatie sau scheme de vaccinari trebuie luata legatura cu un specialist pediatru. Baietelul meu este in ingrijirea doamnei doctor pediatru Miruna Georgescu de la Medlife. Creste mare si frumos si nu a gustat inca din antibiotice. Este foarte important ca diagnosticul sa fie pus corect si rapid. Copilul nu se indoapa, dupa ureche cu antibiotice, vitamine, calciu sau altele.
0
18-10-2009, ora 19:11
rossana_28
Nu este medic/terapeut
rossana_28
am si eu un baietel de 1 an si 2 luni.nu as prea vrea sa-i fac vaccin antigripal. ati putea sa ma sfatuiti ce altceva as putea sa-i dau sa-l feresc de gripa si raceala pe parcursul iernii?multumesc. si inca o mare rugaminte pt cei care stau in craiova. am si eu nevoie de niste nume de medici pediatrii si de familie care sa fie f buni. m-am mutat de curand si nu stiu catre cine sa ma indrept. va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bebelușii cu un frate sau o soră mai mare au un risc crescut de gripă
  • Cât de eficient este vaccinul antigripal 2018?
  • STUDIU: Eficiență modestă a vaccinurilor antigripale la adulții sănătoși
  • Vaccinul antigripal reduce la jumătate riscul de deces la pacienții cu insuficiență cardiacă
  • 90% dintre persoanele internate cu gripă au alte comorbidități
  • O serie de studii noi certifică eficiența tuturor vaccinurilor antigripale
  •