Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc

08-10-2011
flav1us
Nu este medic/terapeut
flav1us
buna ziua numele meu e marian am 23 ani si am mare nedumerire sunt ingrijorat de starea mea de sanatate de 1 luna si jumatate viata mea sa schimbat radical intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc cad de pe picioare o caldura si nod in gat am chemat salvarea iar ei au zis ca e atac de panica.A doua zi mi-am facut un ekg ecografie(aveam intepaturi cu mult timp inainte) totul e ok apoi m-am dus la orl sa uitat in gat nimic mi-a dat distonocalm, mai m-am dus la altul si ala nimic, apoi m-am dus la un dr de interne si mi-a dat niste analize sa imi fac eram suspect de tbc aveam flegme albe, mi-am facut film la plamini, exudat faringian, test candida, cultura sputa, aslo, spirometrie, ceva injectie care se vede daca ai tbc se vede dupa 72 ore parca, toate mi-au iesit bune in afara de aslo care era 251 si normal era 200, si mi-a gasit la test candida prezent candida albicans pe limba, mi-a dat ceva pastile flucovim, vreo 2 saptamini mi-a fost mai bine dar acum iar mie rau ma balonez din orice si am dureri in partea stanga crampe uneori tot stomacul si am temperatura 37 cu 1, 2, 3 mai mult nu e, si e oscilatorie acum am 37 cu 2 si peste 30 min am 36 cu 8 sau 9(din knd in knd aveam arsuri pe stomac in urma cu un an si jumatate dar rare)nu mai am pofta de mancare am slabit 3 kg, m-am dus iar la doctor gastroenterologie si interne mi-am facut ecografie abdominala toate organele doar pancreas partial acoperit cu gaze aparent structura normala( ficat vp cbp vc aorta abdominala colecist rinichi stg, dr splina 94mm vezica urinara)sunt ok mi-a dat motilium no spa controloc iar dupa 5 zle sa revin, starea mea e tot asa, m-am dus la altul sa imi faca ecografie abdominala acela nu vede nimic in neregula decat colon iritabil la palpare(nu am sangerari in scaun nu sa schimbat nici urina )mi-a dat sa imi fac iar niste analize hemoleucograma, vsh, uree serica creatinina serica, proteina c reactiva aslo, glicemie, coprocultura, toate mi-au iesit bine sau la limita decat monocite 9, 04% iar normal e 3-7, bazofile1, 96 normal 0- 1vsh care e 15mm la 1h normal 2-10 aslo 260 care sa mai marit, nu stiu ce sa mai ma fac unde sa mai ma duc ca nu sunt nici asigurat si problema e ca fiecare iti da medicamente iar mie nu imi trece
7 comentarii
0
08-10-2011, ora 15:06
tudy88
Nu este medic/terapeut
tudy88
fumezi? bei alcool des? si eu am din simptomele tale, inca nu stiu ce am, dar oricum la mine e legat de tractul digestiv.
0
08-10-2011, ora 15:24
flav1us
Nu este medic/terapeut
flav1us
fumez de cafea m-am lasat in general una pe zi dimineata alcool rar doar la ocazi dar fara sa abuzez, ce analize ai facut?ce ti-a gasit?
0
08-10-2011, ora 15:35
tudy88
Nu este medic/terapeut
tudy88
pai la fel ca si tine, analize de sange toate ok, la ecografie totul ok, la fel am gaze in stomac( mi-a zis sa o las mai usor cu shaormele:P)... am fost si la consult gastroenerologic si mi-a pus diagnosticul de BRGE. Luni ma duc sa fac un examen radiologic cu bariu, sa vad mai exact ce e. Dupa ce fumezi o tigara ai ceva simptome?
0
08-10-2011, ora 16:03
flav1us
Nu este medic/terapeut
flav1us
nu am nimic
0
08-10-2011, ora 23:02
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Primul consult a fost si cel mai corect: atac de panica. Anxietatea este problema ta, ea se manifesta si prin simptomele de colon iritabil si prin atacurile de panica cu senzatie de nod in gat. Se rezolva destul de repede prin tratament anxiolitic recomandat de un psihiatru.
0
08-10-2011, ora 23:36
Focsa
Nu este medic/terapeut
Focsa
D-na doctor are dreptate. Am trecut si eu prin asa ceva. Nu intarzia sa mergi la psihiatru.Dupa ce incepi tratamentul o sa vezi ca totul e bine. Eu am intarziat un an si jumatate si m-am chinuit aiurea.Am facut si o depresie frumoasa gandindu-ma la tot felul de boli.
0
12-10-2011, ora 08:09
flav1us
Nu este medic/terapeut
flav1us
bine ar fi sa fie asta dar nu cred azi dimineata am scuipat sange proaspat cand am tusit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colonul iritabil
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Atacul de panică
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  • Sindromul intestinului iritabil a fost asociat cu o diversitate bacteriană mai scăzută în intestine
  • Tratament colon iritabil
  •