va rog un raspuns urgent daca se poate.

01-06-2012
Crriissstiinnaa
Nu este medic/terapeut
Crriissstiinnaa
Buna ziua..Am o mare problema, sunt intr'un mare stres, si daca ma puteti lamuri v'as fi foarte recunoscatoare.Pe 18 aprilie a fost ultima mea zi de menstruatie si nici pana azi nu mi'a venit.Am avut relatii sexuale si protejat si neprotejat(dar fara ejaculare)pana saptamana trecuta(protejat ultimile dati).Nu am simptome ca as fi insarcinata decat am fost vreo 3 zile foarte balonata, sanii ma dor dar nu foarte tare, mi'au iesit cosuri cum imi ies deobicei atunci cand imi vine menstruatia, si am o secretia alba-galbuie.Azi dimineata am facut un test barza si a iesit negativ.E doar o dereglare hormonala(totusi a trecut prea mult timp)sau sa mai fac un test de sarcina peste cateva zile? Multumesc.
2 comentarii
0
01-06-2012, ora 11:42
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca testul de sarcina (care a fost facut dupa suficient timp) a iesit negativ, inseamna ca putem spune, cu o precizie de 99 %, ca nu este vorba de o sarcina.

Pe de alta parte, secretia galbuie nu este normala. O vizita la doctorul dv ar fi indicata.
0
01-06-2012, ora 12:02
Crriissstiinnaa
Nu este medic/terapeut
Crriissstiinnaa
Va multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul