In afara de avort chirurgical, exista si pastile?

23-06-2011
allisi
Nu este medic/terapeut
allisi
am 2 fetite si o sarcina nedorita, inca alaptez puiul cel mic are 1 an si 7 luni:am 38 de ani si din pacate aceasta sarcina tare bine era daca nu era, vreau sa imi spuneti daca exista ceva pastile inafara de acel avort chirurgical, sarcina e de aproximativ 4 saptamani, , , va multumesc;;;;;sa nu aruncati cu pietre
11 comentarii
0
23-06-2011, ora 18:28
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa arunce cu pietre cel fara pacat, , , , ,
Nu am trecut prin asta, dar pot sa inteleg ce simti si cat doare, , , ,
Deci, allisi, raspunsul este ca NU exista asa ceva. Exista pastile care declanseaza avortul, DAR se face numai sub supraveghere medicala si numai in spital. Dupa decalnsarea avortului, e absolut necesar chiuretajul si procedurile standard. Sa nu care cumva sa-ti pui viata in pericol luand nush ce porcarii de pe net! Risti hemoragii masive si mai ales infectii si nu numai ca tot acolo ajungi dar poate fi si mult mai complicat!
Ti-am scris despre astea, ca am auzit de cateva inconstiente care nu au fost informate.Tu esti mamica, nu-ti periclita nici o secunda viata.
Iti doresc din suflet sa fie cat mai bine!
0
23-06-2011, ora 18:30
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
sunt* absolut necesare, , , , Scuze, de la caldura :)
0
23-06-2011, ora 19:33
allisi
Nu este medic/terapeut
allisi
multumesc eclectica de raspuns.oarecum ma lamurit raspunsul tau si binenteles ca asta o sa fac chiuretaj si apoi sigur o metoda de contraceptie sa nu se mai intample.acest lucru, sa se intample celor ce isi doresc.sanatate maxima., numai bine
0
24-06-2011, ora 01:41
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Chiar daca traim vremuri grele, eu nu te sfatuiesc sa faci avort(e un mare pacat in fata lui Dumnezeu;citeste despre avorturi in cartile religioase).Mai cred, sunt convinsa ca nu ai fi ramas insarcinata daca El nu ar fi vrut, deoarece nimic nu se intampla fara voia Lui.Acolo unde sunt 2 mai este loc si de al 3(chiar daca este o perioada grea);dupa aceea vei avea grija sa te protejezi, dar acum gandestete ca vei face o crima pt. care va trebui sa dai cont candva;inima micutei creaturi bate deja;nu omora acest copil, poate ca asa vei trece un "test" in fata lui Dumnezeu, si cine stie ce destin va avea acest prunc.Pune bine in balanta, gandeste-te bine(chiar daca mai ai 2) si nu lua nici o decizie gresita.Dumnezeu sa-ti fie alaturi cand vei lua decizia corecta si sa va aiba in paza.
0
24-06-2011, ora 09:41
Edith Moldovan
Identitate neconfirmată
Edith Moldovan
Esti mama deja.Ai fi in stare sa-ti omori una dintre fetite?Tocmai asta faci cu cel de-arltreilea copil.Problema e ca numai tu in calitate de mama poti simti cum te-ai legat sufleteste.Daca vei putea trai cu mustrari de constiinta fa avort.Aici sunt de acord cu partea ca daca Dumnezeu ar fi vazut ca nu poti din nici un punct de vedere sa mai cresti un copil in mod sigur nu ar fi permis acest lucru.Viata e un dar din partea lui si prin urmare nu putem decide noi cui ii dam drept sau nu sa traiasca.Sunt sigura ca vei lua decizia buna.
0
24-06-2011, ora 13:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ce mult imi place cand cineva duce o povara sufleteasca si mai vine careva si apasa cu bocancul.
E greu pentru unii sa se abtina sa faca pe moralistii, indrumatorii, de parca omul in cauza e un handicapat pe care tre sa-l scoatem din noroiul nestiintei, , , ,
Cred ca a respecta libertatea celuilalt de a decide inseamna sa respecti libertatea data de Dumnezeu fiecaruia dintre noi.
Deci nu comentez daca e corect sau nu un act, ma gandeam asa la cum ar fi sa intrebam: pot sa te ajut cu ceva?
Ma scuzati, vorbeam si eu asa, , , , ,
0
24-06-2011, ora 14:06
Edith Moldovan
Identitate neconfirmată
Edith Moldovan
In momentul in care ti se cere un sfat nu enunti principii, ci dai sfatul.Simplu fapt ca am spus cum am procedat EU nu mi se pare o morala.Sfatul are rolul de a at e ajuta sa iei o decizie intr-o anumita directie, nu sa tot expui principii cu subinteles.Din momemt ce a intrat pe forum inseamna ca e dispusa sa primeasca parerile tututror, dar nu e obligata sa le puna in practica.
0
24-06-2011, ora 16:27
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
Draga allisi, nu sunt mama dar i-mi doresc enorm acest lucru.Merg pe strada cautand cu privirea un copil mic pt a ma lumina si a-mi trece din durerea din suflet pana voi avea si eu.Sa-ti zic ceva !O cunostinta de-a mea a nascut anul trecut al doilea copil o minunatie de fata prin cezariana, la 1 luna dupa nastere a ramas iarasi insarcinata si fara stirea nimanui a facut avort si si-a legat trompele.Fetita dupa doua luni de viata s-a imbolnavit si a decedat, descoperinduse la autopsie pliomonie ascunsa care nu are nici un simtom, acum doreste alt copil si nu reuseste avand foarte mari complicatii. Dumnezeu ti-l da sa-l faci ca-ci este o incercare a lui !Multa sanatate si da viata copilului, sa nu regreti mai tarziu.As fi foarte fericita sa aud ca nu ai facut AVORT!
0
24-06-2011, ora 21:14
allisi
Nu este medic/terapeut
allisi
iti multumesc electica pt.tot esti o draguta.nu vreau sa comentez nimic din ceea ce ati scris mai sus deoarece nu pot sa imi scriu toate problemele cu., care m-am confruntat sau sunt de ce nu prezente in viata mea.credeti-ma ca stiu vreau de la viata., multumesc de sfaturi,.daniela din tot sufletul meu iti doresc sa ai parte de cati copii doresti tu.
0
24-06-2011, ora 22:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Dumnezeu e cu tine si fie cum iti e mai bine!
Aceleasi ganduri bune tuturor.
0
28-06-2011, ora 11:32
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
pt alisi: sant pastile dar cred ca nu le poti lua fara reteta din farmcie. eu am facut avort cu ele chiar si cumnata mea. nu am murit nici una noi am facut aici in italia unde avortul e interzis.sau daca te duci la cabinet sa faci un avort platesti cam 1000 de euro. noi am facut cu pastile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •