va rog un raspuns26-11-2010, ora 23:57
Autor: mariana99
Buna ziua
In urma cu trei saptamani si ceva mama mea in varsta de 72 de ani ,acuza durere in spate si avea o respiratie greoaie ,medicul de familie ia prescris antibiotic de genul augumentine,dar se simtea la fel pana cand a mers la urgenta si sa constat ca are apa la plamani si a internat o la spitalul de boli infectioase unde in urma unor analize de sange sa constatat ca are hemoglobina scazuta la 7.83. Cat a stat internata in acest spital i s au administrat antibiotice si ketonal pentru durerea care persista in spate si persista si in momentul de fata.Dupa 10 zile i s facut o noua radiografie si medicul a spus ca sa tras apa de la plamani ,dar a trimis o la spitalul judetean pentru o alta internare pentru investigatii la medicala. In urma investigatiilor (punctie sternala,etc ) sa constatat urmatoarele diagnostice : gamopatie monoclonala litiaza biliara anemie carentiala sau policarentiala nu mai stiu exact si in plus mama mea este suferinda de ani buni de parkinson si osteoporoza . Va rog sa mi spuneti cum poate scapa de dureriile din spate pentru ca persista aceste dureri si o doare foarte tare cateodata. Va rog sa mi spuneti cat de grava este aceasta gamopatie monoclonala pentru ca imi este frica, ,ce este aceasta boala? as vrea sa stiu daca i se administreaza osseor pentro osteoporoza poate influenta negativ aceasta gamopatie monoclonala? cat de grav este ? va rog un raspuns urgentttttttt ...Multumesc anticipat! Va rog din suflet sa mi spuneti cat este de grav
1 comentarii/raspunsuri
26-11-2010, ora 23:57
Autor: Dr. Marius Uscatu | Dr. Marius Uscatu - Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Buna seara!
Afectiunea este de domeniul medicinii interne si hematologiei, si in nici un caz de domeniul Ortopediei-Traumatologiei. Prin urmare, adresati-va pe topicul rezervat bolilor interne sau hematologice. Cu stima, Marius Uscatu Chirurg Glezna si Picior |
Logare membri
Am uitat datele de logare!
Prima data? Inregistreaza-te!
|