va rog un raspuns

16-02-2008
georgi22
Nu este medic/terapeut
georgi22
Iau de 5 luni de zile Diane 35 care imi merg bine, pana cand dupa ce am terminat blisterul pentru luna a 4 am facut pauza aceea de 7 zile, dar cand a trebuit sa incep blisterul urmator am uitat sa iau prima si a doua pastila.Am luat in a treia zi dimineata 2 pastile, cele uitate, pentru ca atunci mi am amintit si seara la ora 23 am luat pastila din ziua a treia.Mentionez ca sunt racita si ca in timpul acestor 3 zile am urinat foarte des si am avut senzatii de urinare din 10 in 10 min, am avut si o usturime usora dar care la 5 urinari a disparut, am avut si o mancarime care mi a disparut la scurt timp(in ziua cand mi a aparut) si am acum o secretie usor galbuie si foarte putin verzuie, dar majoritatea secretiei este usor galbuie, fara miros si ca o pasta.momentan nu am scapat de raceala.
Ce tratament pot lua?(nu am luat antibiotice nici inainte de a fii racita, nici acum)Am luat decat niste bilute mici, naturiste, INFLUDO sau ceva de genul asta(pt imunitate).Ce pot avea?Va rog un sfat sau un tratament.
2 comentarii
0
16-02-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Având în vedere că aţi sărit primele 2 pilule este necesar să folosiţi metode suplimentare de contracepţie timp de 7 zile.
2. Semnele descrise ar putea reprezenta o infecţie genitală. Un control este foarte recomandabil.
0
10-11-2010, ora 21:46
Ella01
Nu este medic/terapeut
Ella01
Buna seara, am o secretie galbuie care nu miroase urat cu o tenta verzuie mai tot timpul si asa am avut si ultima data(in august 2010) cand am fost la un control si chiar am intrebat ginecologul daca aceasta semnifica o infectie (am facut colposcopie si a iesit bine in mare, mi a spus doar ca am cervicita cunoscuta si sub denumirea improprie de "rana pe col" si ca este intalnita la foarte multe femei si ca de aceea am aceasta secretie si mi a recomandat sa iau cervugid ca sa se refaca mai repede aceea zona dar am luat am facut tratamentul de fiecare data si tot nu mi a trecut) sau sa fie asa la mine mai abundenta decat la alte femei ? ca am citit si stiu ca difera de la femeie la femeie si din multe alte aspecte...folosesc zilnic protej slip afecteaza si asta? astept un raspuns, va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.