e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?

15-10-2008
symonyck_07
Nu este medic/terapeut
symonyck_07
am luat timp de un an de zile marvelon 28, pilule contraceptive. acum 2 luni jum am renuntat sa le mai iau, luna trecuta mi-a venit ciclul normal cum trebuia sa-mi vina, nimic nou pana aici, dar luna aceasta trebuia sa-mi vina pe 10, tot ceva normal, dar nu mi-a venit, pe data d 13 mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ, intrebarea mea ar fi:e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor sau se intampla altceva, inca ceva, ma doare burta ingrozitor, cateodata si ovarele, ma puteti ajuta? va multumesc!
3 comentarii
0
15-10-2008, ora 00:00
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
este o dereglare sigur sau poate o raceala.
0
16-10-2008, ora 00:00
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
am avut aceeasi problema ca si tine, dupa ce am renuntat la pilule, 2- 3 luni mi-a venit regulat iar dupa aia imi venea la intervale de 26 zile sau la 40, iar ultima data am avut niste dureri groaznice, nici macar nu ma puteam da jos din pat, cu ameteli cu stare de voma, o fost groaznic. Iar dupa aia am fost la control si mi-a dat sa-mi fac analize si bineinteles ca mi-au iesit foarte proaste, aveam si inflamatii si cativa "crocobauri" ;-) (cum a zis doctorita) mi-a zis ca mai avea putin si ajungea la trompe inflamatia si toata raceala sau ce era acolo. mi-a dat tratament cu antibiotic si ovule iar pt reglarea menstruatiei mi-a dat duphaston sa iau 3 luni. Ai face bine sa mergi la doctor ca nu-i de gluma cu astea.Netratate si lasate asa mult timp pot produce sterilitate sau daca ramai insarcinata si ai problemele astea poti face avort spontan sau pot produce malformatii la copil, asta mi-a zis si mie doctorita, pt ca eu i-am zis ca vreau sa fac un bebe si a zis ca pana nu tratez tot, nici sa nu ma gandesc. pupici si insanatosire grabnica.
0
16-10-2008, ora 00:00
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
normal este sa-ti vina regulat, adica la 28-32 de zile.Nu la toata lumea vine regulat, dar nici sa-ti vina mai devreme de 28 de zile sau mai tarziu de 35. Din prima zi a menstruatiei numeri 28 de zile si atunci trebuie sa-ti vina (asta daca iti vine la 28 de zile). mie imi venea la 35 dupa ce am renuntat la pilule, iar dupa aia a luat-o razna, cand la 36 cand la 40.Iar daca zici ca mai ai si dureri de ovare.mergi la un control, dar cauta un dr bun, pt ca eu am patit-o asa si de aia s-a agravat la mine, pt ca mi-a zis ca nu am nimic, decat o mica inflamatie, ba mi-a zis chiar ca e normal sa-mi vina ciclu asa ca sunt eu slabuta la 1.72 am 53kg si de aia, , (dar nu-i adevarat). Cauta un doctor bun si mergi la control.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul