va rog sa ma ajutati!!

29-01-2011
mihaela o
Nu este medic/terapeut
mihaela o
De o luna de zile imi tot caut un diagnostic.Totul a inceput cu o durere de cap groaznica, ametelii, greata.mi-au pus dg.Nevragie ARNOLD si anxietatate, analizele sunt bune.Acum durerile au trecut dar in schimb am ramas cu o frica de diagnostic ca sa spun asa si cu ;ameteli, nod in gat, lipsa poftei de mancare, oboseala, slabiciune, dureri in puncte fixe in diferite locuri ale organismului, mainiile reci.Mi s-a dat de dr sa iau vitamine si am mai luat si gingoprim pt mainii reci se fac sloii.De la pshiatru mi-a dat;SEROXAT dimineata si TRITTICO seara cu care nu ma impac deloc.1POT SA I-AU IN CONTINOARE GINGOPRIM CU CELELALTE MEDICAMENTE?
2 DACA POT SA I-AU PRAZOLEX SEARA PT SOMN?DACA PSHIOTERAPIA ESTE MAI BUNA DECAT MEDICATIA ACEASTA PT CA NU VREAU SA-MI DEA DEPENDENTA, EU FIIND O PERSOANA INAINTE MAI PUTERNICA SI CU CREDINTA IN DUMNEZEU.VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul