ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli pediatrice

va rog sa -mi raspundeti- B. Proteus

Autor: dana G Data: 02-05-2008
Baietelul meu de 2 ani si 10 luni a facut scaune cu mucus si sange. I-a iso=it Klebbsiela, i-am administraat Ciprofloxin si i-am repetat analizele de mai mue ori. Totul era OK . la 2 saptaman dupa a inceput din nou sa aiba scaune cu foarte mult mucus, dar constipate.i-am repetat coprocultura si a iesit B. Proteus predominant numeric. NIci nu stiu ce este si care ar fi cauza . va rog sa ma ajutati daca stiti. Este cazul sa-i administrez antibioticdin no. i-au facut la laborator si antibiograma.Cat este de grav si care ar fi cauza, sau perioada de incubatie? Multumesc

Comentarii / raspunsuri: 0 |

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 83205
Ultimul utilizator: inna20
Total mesaje: 178583
Ultimul mesaj: 11-09-2010
35 useri inregistrati;
2031 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Aflati despre tratamentul modern al plagilor cronice. Sunati GRATUIT la 0800 800 943 sau accesati www. cumvindecamplagile.ro .
UN SERVICIU OFERIT DE HARTMANN.
Inapoi Inainte
0800 800 943
Detalii
Iti propunem un set special de cosmetice minerale intr-un ambalaj de lux. Noi te ajutam cu 25 RON si transport gratuit. Primesti in plus 30 RON.
Economisiti peste 292 RON
GLAMY - COSMETICE MINERALE ONLINE
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: