va rog sa-mi raspundeti

03-07-2009
moldovan daniel
Nu este medic/terapeut
moldovan daniel
baietelul meu de 4 ani si jumatate raceste foarte des, ii fornaie nasul, tuseste si pe langa astea sforaie tare noaptea.Ne-am gandit ca sint de vina polipiii si am hotarat sa mergem la medicul orl-ist.Doctorul ne-a zis ca are polipi si trebuie operat dar acum e intr-o faza acuta avand otita flictematoasa la urechea stanga.Ne-a dat tratament cu antibiotic si picaturi in nas si la 7 zile sa mergem la control.La control, urechea stanga arata la fel, s-a pus problema de un corp strain dar examinandu-l mai indeaproape a pus diagnosticul de formatiune tumorala us.Intrebarea mea e, se poate ca aceasta formatiune sa fie maligna?Se poate extirpa?Ce poate fi acolo, a zis ca e o formatiune moale de culoare roz.Va rog sa-mi raspundeti!
2 comentarii
0
03-07-2009, ora 18:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
dupa cate inteleg este un caz mai special.. si ar trebui sa mergeti in Clinica ORL.. pediatrica.. pentru examen sub microscop si daca este casul un RMN.!
0
03-07-2009, ora 19:56
moldovan daniel
Nu este medic/terapeut
moldovan daniel
Va multumesc pentru raspuns.L-a vazut microscopic, ne-arecomandat analize, ct si interventie.As dori sa stiu daca aceste formatiuni pot fi maligne sau poate fi vorba si de chisturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.