va rog sa-mi raspundeti!!!

08-01-2011
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
sunt insarcinata in 40 de sapt sapt trecuta am fost la doctor si mi-a spus ca bebe nu e pregatit sa iasa, colul este inchis si ca o sarcina poate fi dusa pana la 42 de sapt. Eu de 2 zile dimineata ma trezesc cu chilotu ud nu ft mult si imi curge si ceva mucos ce poate fii? dureri de burta am numai seara si contractii dar sunt suportabile cine s-a confruntat cu asa ceva?sa-mi raspunda si mie va rog din suflet, oare trebuie sa ma prezint la spital?
1 comentarii
0
08-01-2011, ora 16:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Neaparat trebuie sa mergi la spital si sa se provoace nasterea.copilul este pregatit sa iasa.sfatul meu este sa nu mai stai caci nu e bine sa astepti pana la 42 saptamani... este riscant pentru copil sa se prelungeasca sarcina inutil.Majoritatea ginecologilor nu lasa ca o sarcina sa depaseasca mai mult de maxim 41 de saptamani. Daca mai ai si in noaptea aceasta aceste scurgeri cheama o salvare si mergi la nastere.ai grija sa nu te mai intorci acasa fara sa fi nascut...Nastere usoara!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul